• Stránka 1 z 1
Problém s mikrofónom na JailBreak
Ahoj, mám problém s mikrofónom na servery JailBreak.. Csko mám "non steam" , mikrofón mi nefunguje len na csku, na skype funguje. Skúšal som v nastavení si otestovať mikrofón, počul som sa a aj tie paličky stúpali. V hre keď som bol Dozorca tak som dal /mikrofon a dalo ma to k Terrorisom. Keď som chcel v hre niečo povedať stlačil som K a nič sa nestalo a keď som niečo povedal nikdo ma nepočul .. Predom Ďakujem za odpoveď
-
ST4RYJ4N0 - Kolemjdoucí
Problém s mikrofónom na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s mikrofónom na JailBreak
Ahoj, robilo ti to aj predtým alebo to začalo až teraz? S takouto chybou som sa stretol na steame ale na NS neviem... Skús reinstall cs, poprípade keď máš csko od GS skús stiahnuť iné csko z inej stránky
A skontroloval si nastavenia voice? Alebo nemáš odbindované say??

-
j4nkom - Zkušený
Ja na jailbreak nehrám dlho pár dní a keď som prvý krát hral za dozorcu tak to nešlo .. Csko mám teras od GameSites ale mal som od ....cz a tam mi to tiež nešlo
-
ST4RYJ4N0 - Kolemjdoucí
Hmm keď ti nešlo ani na csku od GS ani na csku od kotelny tak to ti ja potom neviem
To bude asi chyba v tebe..

-
j4nkom - Zkušený
A si si istý že máš rozprávanie na K ? keď áno tak neviem 

-
Maratt - Zkušený
Hoj,vyskúšaj mrknúť do configu,a možno tám máš sv_voiceenable_0 keď áno tak si to uprav na sv_voiceenable_1,a keď ti to nepôjde tak môžeš reklamovať..

-
VIPTomino - Amatér
VIPTomino píše:Hoj,vyskúšaj mrknúť do configu,a možno tám máš sv_voiceenable_0 keď áno tak si to uprav na sv_voiceenable_1,a keď ti to nepôjde tak môžeš reklamovať..![]()
načo reklamovať keď skype a pod. mu ide .. ?
-
Maratt - Zkušený
Pozri sa na svoju odpoveď na : new/#viewtopic.php?f=8&t=28755
a tam som napísal že mi ide skype a pod. a ty si napísal citujem "keď to nepôjde tak reklamacia"

-
VIPTomino - Amatér
VIPTomino píše:Pozri sa na svoju odpoveď na : new/#viewtopic.php?f=8&t=28755a tam som napísal že mi ide skype a pod. a ty si napísal citujem "keď to nepôjde tak reklamacia"
Ahoj,to že ti skype a pod. ide si tam nenapísal pozri si to poriadne je tam iba to že ťa je počuť jak robota a že si všetko nastavoval

-
Maratt - Zkušený
Mikrofón mi už ide .. Takže môžete LOCK..
-
ST4RYJ4N0 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1