• Stránka 1 z 1
Steam
Ahoj,mám obrovský problém,ukradli mi steam v ceně asi 250 euro.Nevím jestli se na něj vůbec někdy dostanu zpátky,ale možná by mi dokázal někdo paradit.
Hrál jsem s kámošem hru,když mě to najednou hodilo na plochu,kicknulo a řeklo že se někdo přihlásil na můj steam.Když jsem se chtěl přihlásit zpátky,tak už to prostě nešlo.Ten člověk mi během chvilky změnil heslo i email.Zkoušel jsem psát na steam support,ale jak je znám,tak mi napíšou po 2 týdnech a řeknou že se nedá nic dělat...
Pořád jsem na tomto steamu lognutý na prohlížeči,ale to je mi k ničemu,protože přes prohlížeč se nedá měnit heslo nebo email,sice si můžu psát s lidma,potvrzovat přátele,upravovat profil,ale nemůžu měnit heslo ani email.
Moc nevěřím v to,že se někdy dostanu zpátky,ale i tak bych byl moc rád za každou radu.Děkuju.
Hrál jsem s kámošem hru,když mě to najednou hodilo na plochu,kicknulo a řeklo že se někdo přihlásil na můj steam.Když jsem se chtěl přihlásit zpátky,tak už to prostě nešlo.Ten člověk mi během chvilky změnil heslo i email.Zkoušel jsem psát na steam support,ale jak je znám,tak mi napíšou po 2 týdnech a řeknou že se nedá nic dělat...
Pořád jsem na tomto steamu lognutý na prohlížeči,ale to je mi k ničemu,protože přes prohlížeč se nedá měnit heslo nebo email,sice si můžu psát s lidma,potvrzovat přátele,upravovat profil,ale nemůžu měnit heslo ani email.
Moc nevěřím v to,že se někdy dostanu zpátky,ale i tak bych byl moc rád za každou radu.Děkuju.
Steampunk <3
-
Kodos - Zkušený
Re: Steam
nejak sa mi to nezda....ked sa on prihlasoval na tvoj steam musel dat ten bezpecnostny kod co odteba pyta furt ked sa na inom pc prihlasis na svoj steam...skus ho preinstalovat mozno ti to pomoze a ked nie tak len steam suport skus si vygenerovat nove heslo ...alebo take zakladne veci poskusaj
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Re: Steam
Ako hovorí Anonymous, ak sa ti chce niekto prihlásiť z druhého PC (tým aj z druhej IP adresy), potrebuje zadať kód, ktorý ti príde na tvoj e-mail. Ako prvé, skontroluj e-mail, či tam náhodou nemáš už prečítanú správu od Steam supportu. Síce, ak by som bol zlodej ja, tak by som ten e-mail vymazal... Niečo popozerám.

-
BlackJack - Mistr
• Stránka 1 z 1