• Stránka 1 z 1
Problémy s nastavením
Hezký večer
) ,, nerad rozjíždím zase na tohle téma ale nic jiného mi nezbyde .
Mám problém s nastavením bindů používám bindy na klávesách>> end ultimate ,home ability,pg down spray, a DEl drop weapon ,,tudiž když se připojím do hry a něco z tohodle zmáčknu vyhodí mě to ze hry jako Quit,, dříve to normálně šlo mám podezdření na špatně nastavený Cvar,,začalo to pádem toho serveru
ale nevím,,tak když si chci zahrát musím se lognout do hry vybrat rasu a až poté si znova přebindovat ,ale každou mapu to musím nastavovat znovu a znovu už mě to přestává bavit,skoušel jsem unbind all nepomohlo skoušel jsem předělat config nepomohlo to tak už nevím snad se to nějak vyřeší . předem Díky.

Mám problém s nastavením bindů používám bindy na klávesách>> end ultimate ,home ability,pg down spray, a DEl drop weapon ,,tudiž když se připojím do hry a něco z tohodle zmáčknu vyhodí mě to ze hry jako Quit,, dříve to normálně šlo mám podezdření na špatně nastavený Cvar,,začalo to pádem toho serveru

-
zmizZzz - Zkušený
Problémy s nastavením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problémy s nastavením
Ahoj, tak ja som počul, že klávesy DEL, PGdown, PGup, atď ... sa nepoužívajú lebo sú to "cheaterské" klávesy preto ťa automatický vyhodí .. skús si to nabindovať na F1, F2, atď ... ( keď som ťa zle pochopil tak sa ospravedlňujem )
-
Maratt - Zkušený
Re: Problémy s nastavením
Mám odskúšamé že bindy na F1 až F7 idú 
Ako bolo povedané iné klávesy sú OFF
LOCK,,,,,

Ako bolo povedané iné klávesy sú OFF

LOCK,,,,,
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať