• Stránka 1 z 1
Problém s FPS
Zdravím,
prosím o radu. Hraju cs 1.6 na notebooku a stále mám fps 20-30...když dám nastavení grafické karty tak tam nemám vertikální synch. ale svislá synch. a je tam pouze zapnout nebo nastavení aplikace....zkoušel jsem různe nastavení co se tíče konzole tzn. rate cl_updaterate atd...vše podle návodu, přesto mám fps 30.. prosím nevíte o něčem ???
Díky
prosím o radu. Hraju cs 1.6 na notebooku a stále mám fps 20-30...když dám nastavení grafické karty tak tam nemám vertikální synch. ale svislá synch. a je tam pouze zapnout nebo nastavení aplikace....zkoušel jsem různe nastavení co se tíče konzole tzn. rate cl_updaterate atd...vše podle návodu, přesto mám fps 30.. prosím nevíte o něčem ???
Díky
-
Hageman - Kolemjdoucí
Problém s FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s FPS
nevím co tím myslíš
-
Hageman - Kolemjdoucí
Ve hře --- Nastavení --- Video --- Renderer: OpenGL
Režim zobrazení: Normál
Rozlišení: 1024 x 768
Rozlišení: Vysoké (32 bit)
Gamma a Jas: Si nastav podle sebe.
S tímhle mi to jede naprosto bez lagů, a to je co říct na můj PC, který má jen 50 GB HardDisk
Režim zobrazení: Normál
Rozlišení: 1024 x 768
Rozlišení: Vysoké (32 bit)
Gamma a Jas: Si nastav podle sebe.
S tímhle mi to jede naprosto bez lagů, a to je co říct na můj PC, který má jen 50 GB HardDisk

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Hraju na notasu a takové rozlišení mi nejde. hraju na 800x600 ale ani tak to nejede jak má, fps stále 30...grafická syn. vypnutá..notas je 3 roky starý takže pochybuju že by nestíhal....
-
Hageman - Kolemjdoucí
Graf. karta je jaka ?? keď máš nvidia tak klikni pravým tlačitkom myši na ploche daj "ovládací panel nvidia" a dole sa dá nastaviť výkon alebo kvalita zmeň to na výkon do konzole napíš fps_max 99 a malo by ti to ísť aspoň na tej 60-tke ... mne osobne keď dám výkon tak fps 100 v pohode a keď kvalita tak tých 60 ide ..
-
Maratt - Zkušený
Hageman
Skús si preštudovať tieto dve linky v mojom blogu
http://www.gamesites.cz/profil/blog/623?user=94341
http://www.gamesites.cz/profil/blog/625?user=94341
Skús si preštudovať tieto dve linky v mojom blogu
http://www.gamesites.cz/profil/blog/623?user=94341
http://www.gamesites.cz/profil/blog/625?user=94341

-
MrEduardo - Pokročilý
Máš stiahnuté grafické ovládače na grafickú kartu? Keď nie,tak mi sem napíš akú máš grafickú kartu presný názov,a ja ti dám link kde to stiahneš a potom by ti tam malo ukázať vertikálnu synchronizáciu keď ju tam nemáš.Skús si ešte raz preštudovať celú NVidiu či ju tam niekde nenájdeš 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Všetky tie rady vyššie su pekne povedané len staré somariny ktoré nefungujú
Ale ako olsavitto napísal, ako prvé musíš mať posťahované najaktuálnejšie ovládače na tvoju grafickú kartu. Hoď sem tie informácie o graf. karte..
Keď nepomôže toto, tak mám jednu osvedčenú vec
Musíš zájsť do ovládača graf. karty a prepnúť grafiku cska z Integrovanej grafiky na Vysoko výkonnú grafiku nvidia. ( keď ovšem máš nvidiu
keď máš AMD tak to neviem )
Tu máš podrobne napísané čo a ako.

Ale ako olsavitto napísal, ako prvé musíš mať posťahované najaktuálnejšie ovládače na tvoju grafickú kartu. Hoď sem tie informácie o graf. karte..
Keď nepomôže toto, tak mám jednu osvedčenú vec

-
j4nkom - Zkušený
• Stránka 1 z 1