• Stránka 1 z 1
Steam update
Dobrý deň .i
potreboval by som poradiť. Po steam update keď som prišiel na JB tak som nikoho nepočul keď rozprával a ani nepočujem a ani mic. mi nejde prosim poradte. ďakujem
By: NameX
potreboval by som poradiť. Po steam update keď som prišiel na JB tak som nikoho nepočul keď rozprával a ani nepočujem a ani mic. mi nejde prosim poradte. ďakujem
By: NameX
-
NameX - Kolemjdoucí
Steam update
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam update
jednoducha vec je to vdaka novemu update pocut budes iba steamakov co uz maju po update a tak isto oni teba ostatny ta budu pocut ako robota abo nieco take...bohuzial non steam a steam spolu nejak v tomto nekomunikuju ...jedine co ti docasne mozem poradit je http://www.gamesites.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=2824 je to docasne riesienie ohladom mikrofonov a aj inych veci
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
ahoj mám problem dal som steam update a keď dám načítať server knife 1... napíše mi
Error: could not load file �
Model � not found and not available from server
Cannot continue without model �, disconnecti a keď to dám ešte raz načítať napíše mi toto Cannot continue without model (dels/gs_knife/gs_start/v_knife.mdl, disconnecting. a rád by som to potreboval spustiť lebo som tam adm a kamoš mi písal že je tam moc cheaterov a treba sa tam dostať a trošku to tam preriediť.......ďakujem za pochopenie E-S-O
Error: could not load file �
Model � not found and not available from server
Cannot continue without model �, disconnecti a keď to dám ešte raz načítať napíše mi toto Cannot continue without model (dels/gs_knife/gs_start/v_knife.mdl, disconnecting. a rád by som to potreboval spustiť lebo som tam adm a kamoš mi písal že je tam moc cheaterov a treba sa tam dostať a trošku to tam preriediť.......ďakujem za pochopenie E-S-O
-
ESO114 - Kolemjdoucí
Lehká věc,jak ti to pise,ze to potrebuje ten model,tak ho zkus najit podle tech slozek a pokud tam je tak ho smaz,pokud tam neni,tak si ho nech poslat,od nekoho komu to jde.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
kámo pls pridaj si ma na steame môj nick je eso114
-
ESO114 - Kolemjdoucí
kámo urobil som presne to čo si mi kázal a aj tak to nejde
-
ESO114 - Kolemjdoucí
Pokud ti to ani tak nejede tak musíš než to vyřeší valve.
Lock.
Lock.
-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1