• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nové mapy na Rats
Ja tiež preferujem to aby sa pridali nove mapy, je na to viac dôvodov 1. Hráči sa sťažuju že sa točia tri mapy dookola
2.A samozrejme klesá návševnosť serveru a to mu neprospieva.
P.S. Si myslím že i takých 5 až 10 new máp by stačilo.
-
CSTitan - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Slovak131 píše:Ja tiež preferujem to aby sa pridali nove mapy, je na to viac dôvodov 1. Hráči sa sťažuju že sa točia tri mapy dookola
Nové mapy se chystaly a určitě noví HLSA chystat budou...
Ale zaráží mě tvé číslo "5 až 10" map. Jsi si vědom toho, že tam těch map je mnohem víc?
Stačí, aby jste je votovali a hráli... To že vás nebaví, neznamená, že vám po nějakém okoukání nepřijdou na chuť,
jako příklad je cs_rats3, de_rats2_2002... (Kdysi méně oblíbené a dnes primární)
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Naprosto souhlasím.
Já by jsem rád zase na serveru přivítal mapu - cs_rats3 nebo cs_mice_final (jsou to skoro totéž stejné mapy), ale na mice je pár změn.
Takže rád by jsem uvítal jednu z nich.

Já by jsem rád zase na serveru přivítal mapu - cs_rats3 nebo cs_mice_final (jsou to skoro totéž stejné mapy), ale na mice je pár změn.

1) S jakým nickem hraji? - FasteR
2) Na jakém portálu mě najdete? - GameSites
3) Na jakém serveru mě najdete? - Rats Maps #1
4) Mám tam Evip/Vip/Ani jedno? - Mám ExtraVip
2) Na jakém portálu mě najdete? - GameSites
3) Na jakém serveru mě najdete? - Rats Maps #1
4) Mám tam Evip/Vip/Ani jedno? - Mám ExtraVip
-
FasterCZ - Kolemjdoucí
de_ghtrats2003, naprosto nepromyšlená mapa, CT jsou v pasti, nedá se vylézt ani z poliček, hraje se 99% s AWP, občas se seknete na "laně" o překážku, protože díra kolem je křivá a malá, myslím si, že tato mapa je úplně nevhodná.
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér
No tak čo, bude sa niečo s tým robiť ?
If hip hop should die before I wake
I'll put an extended clip inside of my AK

-
PaulieGarand - Kolemjdoucí
Tak určiťe by som uvítal nové mapky ,lebo sa tam hrajú 3-4 mapy vždy dookola,a ked tam prídu nový hráči volia nejaké mapy ktore by tám ani vôbec nemuseli byť.
Rád by som privítal mapu ktorá bolo odobraná a chel by som ju naspeť a dúfam že nielen ja ale aj iný hráči : de_rats_kitchoon_v2
Rád by som privítal mapu ktorá bolo odobraná a chel by som ju naspeť a dúfam že nielen ja ale aj iný hráči : de_rats_kitchoon_v2

-
INoff - Amatér
ja mam skor otazku aky system nominovania map a votovania tam funguje lebo ak tam napisem akukolvek mapu tak neide nominovat
napisem cs_rats_assault_b6 ? nic, ziadne nominovanie.
a druha otazka- preco v spetcu neide obcas vojst do teamu a pise ze je lepsie ostat v momentalnom (spect)
a tretia otazka- spect ked davam medzernik tak by malo menit pohlady a pritom zmeni 1,2 ale obcas ani nedojde na first person a hned prehodi na druheho hraca
a posledna otazka- BOTI bolo obdobie asi tyzden ked sa vsetko "vyriesilo" boti boli prec, voda bola zablokovana na rats2 a sprej bol vypnuty. preco sa to opat nenastavi?

a druha otazka- preco v spetcu neide obcas vojst do teamu a pise ze je lepsie ostat v momentalnom (spect)
a tretia otazka- spect ked davam medzernik tak by malo menit pohlady a pritom zmeni 1,2 ale obcas ani nedojde na first person a hned prehodi na druheho hraca

a posledna otazka- BOTI bolo obdobie asi tyzden ked sa vsetko "vyriesilo" boti boli prec, voda bola zablokovana na rats2 a sprej bol vypnuty. preco sa to opat nenastavi?

-
frenkie0902 - Amatér
Česť.
V prvom rade, nové mapy by neboli od veci, no treba sa zamyslieť nad tým, že väčšina hráčov votuje stále dookola to isté. Druhá vec, odstránenie máp cs_de_. Už beztak ignorácia pravidiel hráčov pri de_ mapách alebo cs_ je na týchto typoch máp znásobená tým, že na ne kašlu oba tímy
Slovak131, hráči sa síce sťažujú, ale sú to stále oni čo si to votujú. Situácií ako napr. votnú brocoli a hneď prvé kolo všetci na to nadávajú je nespočet, tak isto to bolo aj pri cs_rats3, druhé kolo, EVIP malo AWP a v momente zaspamovaný chat. Bublis de_ghtrats2003 nie je nepremyslená mapa, za CT stačí nekempiť a hrať, napr. smoke nie je len pre srandu na CS a tak isto ako myslím pri de_rats_2001 je to obdobné. Čo sa týka cs_rats3, táto mapa bola výhodná pre VIP a EVIP hráčov plus z bonusom bugu ktorý zhadzoval server. Ďalej ohľadom návštevnosti serveru, viac spravia zle 2-3 lepší hráči než voľba mapy, deti proste nebaví hrať proti "cheaterom"
Na záver by som dodal iba toto, väčšina máp ktorá tu bola spomenutá je dobrá akurát na naháňanie ranku a čo sa týka vody/sprej/ a pod. tieto veci by nebolo na škodu odstrániť + nejaký ten vianočný bonus vo forme niečoho nového na servery - mapy 
V prvom rade, nové mapy by neboli od veci, no treba sa zamyslieť nad tým, že väčšina hráčov votuje stále dookola to isté. Druhá vec, odstránenie máp cs_de_. Už beztak ignorácia pravidiel hráčov pri de_ mapách alebo cs_ je na týchto typoch máp znásobená tým, že na ne kašlu oba tímy

-
Jessie - Zkušený
Nové mapy jsou připravovány a v nejblizší době je jistě uvidíte na serveru.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
VOLUMEcz píše:Nové mapy jsou připravovány a v nejblizší době je jistě uvidíte na serveru.
Super! Konečne

If hip hop should die before I wake

-
PaulieGarand - Kolemjdoucí
PaulineGarand súhlasím pretože keď niekto hrá na Rats hlavne taký ktorí nepoznajú mapy tak buď dávajú dookola tie isté mapy alebo dávajú úplne "pitomé" mapy
ktore nevedia hrať a potom 3/4 hráčou píše "ALL RTV"
takže súhlas ! 

-
janko123 - Amatér
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3