• Stránka 1 z 1
Problem se zvukem
Zdravím, mám problém se zvukem.Když si přehrávám na YT nějaké video, jede v pořádku...Ale pak se třeba někdy jako kdyby minilagne a začne mi do sluchátek místo písničky praskat...Nevím čím to je, možná ještě potřebuji nějaký program na zvukovku(mám totiž nainstalovaný WIN7 a teprve sháním různé prográmky apod.) tak jestli někdo o něčem víte, nebo mi umíte poradit, určitě napište...
Díky
+ Jsem zapoměl dodat, praská to někdy i když si nic nepouštím... a sluchátkama to nebude, zkoušel jsem to na ségřiném NTB a jelo vše v poho
Díky
+ Jsem zapoměl dodat, praská to někdy i když si nic nepouštím... a sluchátkama to nebude, zkoušel jsem to na ségřiném NTB a jelo vše v poho

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Problem se zvukem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem se zvukem
Tak v první řadě by sis měl sehnat ovladače na zvukovku. Mě například bez ovladačů na zvuk, žádný zvuk nefunguje. Takže zadej typ zvukovky do googlu a najdi si ovladač.
Popř. Realtek HD www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni ... io-codecs/
- Realtek High Definition Audio jsou ovladače pro nejznámější integrované zvukové karty, takže myslím, že by ti to mělo fachat.
Popř. Realtek HD www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni ... io-codecs/
- Realtek High Definition Audio jsou ovladače pro nejznámější integrované zvukové karty, takže myslím, že by ti to mělo fachat.
-
Scorpy - Mistr
Re: Problem se zvukem
Vyriesene LOCK.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB