• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Pokemod
Ahojte
Neposlali by ste mi váš pokémod je to asi najlepší pokémod a strašne mi laguje net chcem si ho hrať z botmi kámoš mi povedal ,že jemu to ide... Tak veľmi vás oto prosím .. ĎAKUJEM

Neposlali by ste mi váš pokémod je to asi najlepší pokémod a strašne mi laguje net chcem si ho hrať z botmi kámoš mi povedal ,že jemu to ide... Tak veľmi vás oto prosím .. ĎAKUJEM
- domacevidea
- Amatér
Re: Pokemod
Nespamuj zbytočne, odpoveď príde, keď ti to laguje pozri sa či niečo nesťahuješ a vypni skype atd.!
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
S tím pokémodem jsem tě vůbec nepochopil. Ohledně internetu.. Vypni zbytečné programy (Skype,ICQ,FB..).
Jestli ti to nepomůže napiš mi sem tyto informace co po tobě budu chtít a můžu se na to kouknout.
Ještě než mi budeš něco posílat otevři konzoli ve hře a postupně tam vlož toto a zkus jestli ti to půjde:
Dále u jakého poskytovatel máš internet (UPC,O2...).
Pak si udělej tento test (Vyplníš údaje a dáš dole "Spustit Kompletní test" a pošleš mi toto).
Jestli ti to nepomůže napiš mi sem tyto informace co po tobě budu chtít a můžu se na to kouknout.
Ještě než mi budeš něco posílat otevři konzoli ve hře a postupně tam vlož toto a zkus jestli ti to půjde:
- rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
ex_interp 0.01
fps_max 99
Dále u jakého poskytovatel máš internet (UPC,O2...).
Pak si udělej tento test (Vyplníš údaje a dáš dole "Spustit Kompletní test" a pošleš mi toto).

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Ja mám steam ! a mám 32 fps a nepomáha nič 2gb ram , pentium proceros 3,2 ghz , a grafická 256 alebo 512
Noa ja potrebujem váš plugin lebo mňa buď vykopne alebo mi to lagne prosím :/:/:/
Noa ja potrebujem váš plugin lebo mňa buď vykopne alebo mi to lagne prosím :/:/:/
- domacevidea
- Amatér
Víš co píšeš ? Protože já tě už vůbec nechápu.. To že máš steam je hezký ale úplně mimo téma.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Čo vlastne chceš ???? 1.Pluginy Gamesites nikomu nedava.
2.Popiš prestny problem toho čo maš lebo aj ja ta prestávam chapat čo tu píšeš.
2.Popiš prestny problem toho čo maš lebo aj ja ta prestávam chapat čo tu píšeš.
CS Support
-
jns - Mistr
jestly chápu dobře tak se mu nejspíš laguje hra
1. skus stáhnout FPS modely -->http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/52-high-fps-models
2. příkaz do konzole -->fps_max101 (nebo tak nějak nepamatuju si ho přesně)
3. zkontroluj si internet
4. poslední možnost je koupit novej PC
1. skus stáhnout FPS modely -->http://www.gamesites.cz/Downloads/zobrazit/52-high-fps-models
2. příkaz do konzole -->fps_max101 (nebo tak nějak nepamatuju si ho přesně)
3. zkontroluj si internet
4. poslední možnost je koupit novej PC

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Na vianoce mám dostať veľmí dobrý Notebook
A keď sa pýtate net nový mám dostať tento týžden telekom
A ešte niečo cez steam mám 32 fps - 35
A cez NS mám 99-75
A Skúšal som všetko aby som mal väčšie fps nič nepomáha a net mam celkom dobrý 30 - 50 ping
A chcem od gamesites preložený pokehelp lebo ,keď mám na single pokemod tak ja to neviem po anglicky ....
A keď sa pýtate net nový mám dostať tento týžden telekom
A ešte niečo cez steam mám 32 fps - 35
A cez NS mám 99-75
A Skúšal som všetko aby som mal väčšie fps nič nepomáha a net mam celkom dobrý 30 - 50 ping
A chcem od gamesites preložený pokehelp lebo ,keď mám na single pokemod tak ja to neviem po anglicky ....
- domacevidea
- Amatér
domacevidea píše:Tak čo
Zadaj tieto prikazy do console ale po jednom ako idu za sebou:
fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
CS Support
-
jns - Mistr
A jedná otázka Gamesites má pokemod z tejto stránky http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=200169 Lebo ja som si ho dal a niektoré poke mi nejdu teraz neviem v čom je chyba či v plugine či som mantak
- domacevidea
- Amatér
Alebo aspoň povedzte kolkatku pokemod máte či 1.2.2 ,rc 1.2.3, Rc2 1.2.3, Bety 2.0.0
- domacevidea
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2