• Stránka 1 z 1
Potíže s Cs
Zdravim,
mám 2 problémy. 1. problém je, že když si kleknu ( kleknutí mám na shiftu ) tak mi nejde vůbec chodit, je to jako kdybych zmáčkl kleknutí a pomalou chůzi najednou, přitom v configu to mám dobře.
2. problém je, že hraji na "17" širokoúhlé a okraje jsem měl vždy oříznuté. Teď to mám roztažené až do konců. Je nějaká možnost to do vrátit zpět? Oba problémy se mi vyskytli po update steamu. Na druhou stranu si nemyslim, že by to byli problémy, které by musel řešit až steam. Podle mě je to jen otázka nastavení, ale já si s tím nevim rady. Za každou radu bud vděčný. Díky
mám 2 problémy. 1. problém je, že když si kleknu ( kleknutí mám na shiftu ) tak mi nejde vůbec chodit, je to jako kdybych zmáčkl kleknutí a pomalou chůzi najednou, přitom v configu to mám dobře.
2. problém je, že hraji na "17" širokoúhlé a okraje jsem měl vždy oříznuté. Teď to mám roztažené až do konců. Je nějaká možnost to do vrátit zpět? Oba problémy se mi vyskytli po update steamu. Na druhou stranu si nemyslim, že by to byli problémy, které by musel řešit až steam. Podle mě je to jen otázka nastavení, ale já si s tím nevim rady. Za každou radu bud vděčný. Díky
-
answer44 - Kolemjdoucí
Potíže s Cs
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Potíže s Cs
1.Tady je defaultni config,kterej byl pred updatem:http://leteckaposta.cz/635396509
2.V nastavení si nastav to rozliseni ktere si mel predtim.Pripadne odepis,pokud víš jake si mel rozliseni(napr.640x480)
2.V nastavení si nastav to rozliseni ktere si mel predtim.Pripadne odepis,pokud víš jake si mel rozliseni(napr.640x480)
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
S tím dafaultním configem když si dám skrčení na shift tak to de, takže v tom svým musím mít něco špatně, ale před updatem to šlo v pohodě. A co se týče rozlišení tak jsem měl 1024 x něco (nevim přesně), ale jde o to, že ať dám jakýkoliv rozlišení furt to mám roztáhnutý až do krajů. Asi je to jen o zvyk... Prioritou je pro mě vyřešit ten config a budu spokojenej 

-
answer44 - Kolemjdoucí
Zdravim prosim potrebuju pomoct jak zapnu c-s tak mi hned zacne najizdet nejaka mapa a jak sem ve hre tak kdyz neco kliknu tak mne to odpoji a zacne mi najizdet znova
-
Nuki - Kolemjdoucí
Nuki založ vlastní topic.
Jinak,mohl bys mi(pro answera) poslat ten config co ti blbne?Kouknu se na to a případně upravím,neboj,nezneužiju ho napr.,jestli mas VIP.
Jinak,mohl bys mi(pro answera) poslat ten config co ti blbne?Kouknu se na to a případně upravím,neboj,nezneužiju ho napr.,jestli mas VIP.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
• Stránka 1 z 1