• Stránka 1 z 1
Ještě jednou :D
Prosímvás nelockujte to tak rychle... četl jsem na hl stránce že jsi steam mohu převést na starší verzi (Downgrade) tak jsem to převedl a opět.. přijdu domů na pár minut si chci zahrát zase nic a to jsem včera hrál a bylo to Ok fakt nevím.. Fakt už mě to nebaví.. Se na to nejspíš vyseru -.-
-
Smradoch - Kolemjdoucí
Ještě jednou :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ještě jednou :D
Zkoušel jsi to takhle?
Nainstalovanou složku
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://leteckaposta.cz/103029416
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.
Nainstalovanou složku
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://leteckaposta.cz/103029416
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game, načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a vše jako dříve.
-
Elzny - Pokročilý
Re: Ještě jednou :D
Ahoj , takže , od toho update , ktorý zničil celé csko , vyšiel daľší , už som sa stretol s tým , že sa to niekomu neuploadlo , takže skús reinstal steam aby sa ti dal update 

-
Liam - Pokročilý
• Stránka 1 z 1