• Stránka 1 z 1
kuk helpni, možu aj iní :D
Takže chcel by som bind na furien-mode.Týka sa to ohľadom kúpenia super knifu.SUPER KNIFE -
1) do chatu napišeš: /furien
2) daš Obchod/2
3) kúpiš superknife/3
Chcel by som bind na nejaké písmenko, ktoré ked stisnem tak automatický mi kupi žiadanu vec
2) daš Obchod/2
3) kúpiš superknife/3
Chcel by som bind na nejaké písmenko, ktoré ked stisnem tak automatický mi kupi žiadanu vec

-
sTa - Amatér
kuk helpni, možu aj iní :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kuk helpni, možu aj iní :D
Na fóre máš napísaný podrobný návod na bindovanie 
Skús sa s tým popasovať.
Držím palce

Skús sa s tým popasovať.
Držím palce

-
iVitt0Xx - Pokročilý
Daš mi link kde to je ? 

-
sTa - Amatér
sTa píše:Takže chcel by som bind na furien-mode.Týka sa to ohľadom kúpenia super knifu.SUPER KNIFE -
2) daš Obchod/2
3) kúpiš superknife/3

alias exitmenu "wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10"
bind o "say /furien; menuselect 2; menuselect 3; exitmenu"
Kdyby to sice jen nefungovalo, napiš.

-
kuk - Mistr
kuk,ty si iný profik
Ne, ale fakt - ide to 
Ludia skusil som to jak to písal vendeta na item REGENERACIA a moj bind je taký, ale nejde :
alias exitmenu "wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10"
bind x "say /furien; menuselect 3; menuselect 1; exitmenu"
neviete v čom je chyba, ked stisnem X tak sa mi regen nezapne popripadne opravte

Ludia skusil som to jak to písal vendeta na item REGENERACIA a moj bind je taký, ale nejde :
neviete v čom je chyba, ked stisnem X tak sa mi regen nezapne popripadne opravte

-
sTa - Amatér
sTa píše:kuk,ty si iný profikNe, ale fakt - ide to
sa mi zda že item sa nedá nabindovať
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Problém je v tom že klávese dáváš příkaz něco napsat a hned něco mačka ... na tento styl bindy nefungujou
Sice nehraju Furien ale musíš klávesnici dát příkaz aby ti otevřela nákupní menu a pak aby nakupovala podle daných hodnot který zadáš
Na zm módu to vypadá asi nějak takhle : bind "F1" "+chooseteam;menuselect 2;menuselect 5"
Podobně by to mělo být i na furienu ... nevím přesně čím se tam otevírá nákupní menu ale jestly je to jako na ZM že nákupní menu otevíráš písmenem "N" tak je to stejné jako na ZM a pak jenom dosazuješ čísla do "menuslect" podle toho co si chceš koupit
Snad ti to pomůže
S pozdravem Quick 
Sice nehraju Furien ale musíš klávesnici dát příkaz aby ti otevřela nákupní menu a pak aby nakupovala podle daných hodnot který zadáš
Na zm módu to vypadá asi nějak takhle : bind "F1" "+chooseteam;menuselect 2;menuselect 5"
Podobně by to mělo být i na furienu ... nevím přesně čím se tam otevírá nákupní menu ale jestly je to jako na ZM že nákupní menu otevíráš písmenem "N" tak je to stejné jako na ZM a pak jenom dosazuješ čísla do "menuslect" podle toho co si chceš koupit

Snad ti to pomůže

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
sTa píše:neviete v čom je chyba, ked stisnem X tak sa mi regen nezapne popripadne opravte
Bindování itemů bylo vypnuté z toho důvodu, že se díky tomu daly itemy bugovat např. při Fun kole.
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
• Stránka 1 z 1