Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Můj příběh na GS>JB1

Příspěvekod Sumerov2 » 29 dub 2013, 18:10

Zdravím, možná mě někteří znáte, nicméně. Dostal jsem perma ban na forum, takže učet číslo 2.

Začínal jsem na GS asi před 1 rokem a 5 měsíci, minulé vánoce. Adminuji si to takto až do přibližně 15.2 a v tento den mě Awee potrestá za to že jsem napsal jako admin na obrazovku ID**Te spamatuj se už! Dostal jsem snížení práviček, pak jsem napsal "demokraticky" oznámení co si myslím o Aweem a že končím na GS jako portálu, taky jsem skončil. Chtěl jsem to tu zkusit ještě jednou a to po 30.3. Bylo mi oznámeno, že mám nahrát hodiny, nebudu ani zkoušen, jen musím projít vybíráním adminů přes forum. Vše jsem udělal a čekal 2 dny. Nakonec se dozvím, že jsem nazval Awee bl*cem a že pod takovým jako je on nechci již nadále Adminovat, můj kritický názor se nezměnil avšak chtěl jsem to překousnout, on mi tu možnost nedal. Budiž, napsal jsem mu do PM že se mu zato omlouvám a že jsem to tak nemyslel a či by mi dal druhou šanci. Bez odpovědi. Ani neřekl že mi odpouští ale i tak nic nedostanu, je to ignorant, vše dělá tajně, takovým lidem se říká rezervovaný člověk[uzavřený sám do sebe] a dle mého názoru i trochu namyšlený svou fuknci, no což, i já jsem byl namyšlený, postupem času jsem to bral jako zábavu a moje namyšlenost zmizla. Myslíte že postupem času i Aweemu zmizne namyšlenost? nebo to co provedl na jiném portálu se ignoruje a je zde brán jako doma a vedení ho má rádo takového jaký je? Nědělá sice nic horšího, ale nemyslím si že by měl ignorovat a trestat dobré admininy, kteří aspon jsou aktivní na serveru denně, dělají pro hráče co mají a nestěžují si na změny. Já takový byl a spousta hráčů si mě oblíbilo, kdyby se mohla sloužit kauce tak by snad takových 40 podpisů bylo. Zdarec Gamesites, Zdarec Garline, Zdarec Nevinna*, Zdarec Trnko, Zdarec Werigo, Zdarec Multíku a ahoj všichni hráči Jailbreaku, opouštím to zde a přecházím jinde[nebudu psát kde, protože by mi smazali topic]. Nakonec jsem napsal awee do PM ruské sprosté souvětí za které mě už asi nepřijme nikde ;), Das svidáňa.

Mám těch emailů tolik, abych vám tu udělal nepořádek na pár dnů, tak prosím nežli smažete tento topic vážení admini, tak mi zde napište něco hezkého..
Sumerov2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Můj příběh na GS>JB1

od Rumcajz » 29 dub 2013, 18:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Můj příběh na GS>JB1

Příspěvekod Nevinna » 29 dub 2013, 18:38

Čau Sume.
U know my (nick)name .. Not my life story.
Nevinna
Drbna
Drbna

Příspěvekod triska » 29 dub 2013, 19:06

Nech sa ti nadalej dari ;)
Obrázek
triska
Drbna
Drbna

Příspěvekod danny1337 » 29 dub 2013, 19:17

At se daří dále jinak pěkná slohovka :D.
old playa
danny1337
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod An0nym0us » 29 dub 2013, 19:33

Maj sa sumec :)
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
An0nym0us
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sumerov2 » 29 dub 2013, 20:21

Awee (cti ejvi) píše:Ať se ti daří :D

od tebe to zní toršku ironicky, ale i tak dík, mimochodem kdybyjsi měl chtěl rozbít hubu taky jsem z ostravy, rád si stebou popovídám o mé debilitě :D u pivka samozřejmě
Sumerov2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod smile0300 » 02 kvě 2013, 10:10

Čau sice jsem tě neznal ale přuju hodně štěstí do života.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
smile0300
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheMizzy » 20 lis 2013, 11:56 VIP

Přeju hodně štěstí do života ;)
TheMizzy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kuk » 20 lis 2013, 17:58

Jednou napíšeš, že končíš a za pár týdnů zase žádáš o práva.
O Aweem jsi nenapsal nic hezkého, když jsi kvůli tomu skončil a dnes ho zveš na pivo.
Máme o vánocích čekat na další žádost o práva? :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kuk
Mistr
Mistr

Zpět na Volná debata