• Stránka 1 z 1
Mapy
Chci se na JB nebo na Public připojit na mapu jail_brazilian nebo de_dust4ever tak mi to napíše: Mod_LoadBrushModel: models/truck.mdl has wrong versions number (0 should be 30) nevím co s tím?
Chelsea <3

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤
-
Luky88 - Amatér
Re: Mapy
zkus to tam ručně stahnout když to nejde automaticky
-
Batllefury - Zkušený
Tak to bohužel nevím... Možná reinstalace hry
-
Batllefury - Zkušený
zájdi do cstrike-->models a model truck.mdl si vymaž 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Udělej co ti tu poradili:
Jestli se ti to děje na dvou mapách mělo by to být ve složce models 2x, koukni se tam pořádně jestli to tam nemáš.
Po odstranění se připoj na server, který by ti ěl automaticky stáhnout znova tento model. Pokud by ti to náhodou nešlo tak odstraň celo mapu (Radili ti tu ostatní), ale to se ti nepovede, protože by si musel vymazat i všechny modely které ta mapa má a to ani já sám z hlavy nevím. Takže otevři složku models a její obsah vymaž a to samé ve složce mapy (To mi přijde zbytečné, ale furt lepší než odinstalovávat cs.). Celý odinstalování cska by mělo pomoct na 100%, ale trvá to nejdéle.
GL a HL by Uni
- Kód: Vybrat vše
zájdi do cstrike-->models a model truck.mdl si vymaž ;)
Jestli se ti to děje na dvou mapách mělo by to být ve složce models 2x, koukni se tam pořádně jestli to tam nemáš.
Po odstranění se připoj na server, který by ti ěl automaticky stáhnout znova tento model. Pokud by ti to náhodou nešlo tak odstraň celo mapu (Radili ti tu ostatní), ale to se ti nepovede, protože by si musel vymazat i všechny modely které ta mapa má a to ani já sám z hlavy nevím. Takže otevři složku models a její obsah vymaž a to samé ve složce mapy (To mi přijde zbytečné, ale furt lepší než odinstalovávat cs.). Celý odinstalování cska by mělo pomoct na 100%, ale trvá to nejdéle.
GL a HL by Uni

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
• Stránka 1 z 1