• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nejede mi MC
To není žádné "hledat" prostě dej start a hned piš a ono to začne vyhledávat.. Je tam taková lupa nalevo od té kolonky.. prostě hned nad tím logem start tak to je.. začni psát a hned to hledá.
-
Butch123 - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahoj, je to jednoduché. Z tohto čo si napísal: Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
Usudzujem, že: 1. Tvoja grafická karta nepodporuje OpenGL mod. Nepýtaj sa čo je to, ale ak to nepodporuje, nepôjde to.
2. Píše tam, že to môže byť opravené aktualizovaným grafických ovládačov. Ak to nepomôže, tak máš prvý, mnou spomínaný problém.
Jeden čas som mal ten istý problém na notebook-u s grafikou od Ati. Teraz hrávam na Nvidia. To je všetko. Fenomen
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
Usudzujem, že: 1. Tvoja grafická karta nepodporuje OpenGL mod. Nepýtaj sa čo je to, ale ak to nepodporuje, nepôjde to.
2. Píše tam, že to môže byť opravené aktualizovaným grafických ovládačov. Ak to nepomôže, tak máš prvý, mnou spomínaný problém.
Jeden čas som mal ten istý problém na notebook-u s grafikou od Ati. Teraz hrávam na Nvidia. To je všetko. Fenomen
-
Fenomeen - Amatér
Topic lockuji, vzhledem k tomu, že se zde 2 týdny nikdo nevyjádřil... Jestli problém přetrvává, zastav se na TS a napiš mi, můžeme se na to podívat. 

-
GEMBLER - Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2