ts.gamesites.cz. Těšíme se na vaši návštěvu

Revitalizace administratoru TS pro CS roomky

Příspěvekod Ohill » 22 lis 2013, 17:31

Ahoj,

chtěl bych poukázat na katastrofální stav GATHERu (CS 1.6) na TS serveru. Bohužel jsem dnes zastihl na gatheru tři adminy. Každý administrátor by měl ctít morální hodnoty portálu, či serveru a to se tak bohužel u Vás na serveru neděje. Nebudu tu žalovat jako malé dítě, ale jen vypíchnu pár neuvěřitelných bodů co si adminidtrátor dokáže dovolit.

Nestalo se mi to jen dnes, ale administrátor je schopen dokolečka kickovat hráče z roomky se slovy zabírá mi tu místo pro kamaráda... Další nejmenovaný admin v půlce gatheru kickne ze serveru v půlce gatheru a následně i z TS hráče se slovy měl cheaty, hráč byl z opačného teamu a nebyl ani požádán o natočení dema. Následně další a v počtu už třetí jiný admin se po požádání uploadu dema s dodání screenu, že je demo požadováno omluvil, že nebude uploadovat demo, protože je to pro něj nezáživná práce.

Pro Vaší informaci jsem za svých mladých let vlastnil také herní portál, bohužel pře tolika lety nebyli v takovém rozmachu TS a VT servery, ale pokud mohu poskytnou radu pro Váš portál, neberte pod svá křídla administrotory pod věkovou hranici 18let. Byť to bude znít "rasisticky", děti jsou ještě nevyrovnanými jedinci, které častokrát neovlivní racionální úsudek, ale častokrát se spolehnout jen na emociální stránku a bohužel ještě neznají slovo zodpovědnost.

Popravdě se přiznám, že před rokem byli Vaše TS servery (chodím omrknou pouze CS-Gather roomky) v naprosto jiném stavu, nebylo tolik adminů a co si pamatuji, tak nebyl na serveru snad žádný, který by nectil morální stránku portálu. Dnes bohužel musím konstatovat, že se na serveru vyskytuje minimum adminů se zdravým úsudkem a bohužel těmto klukům kdehdy chybí právo permabanu :)

Promyslete zdali by nestálo za to udelat revitalizace - jakousi komplexní čistku - aby se dalo na Vašich serverech opět kvalitě zahrát a nebát se Vašemu portálu přispět i nejakou tu kačku za odlechčení popracovní doby :))

Předem díky za zpětnou reakci.

O´Hill :)
Ohill
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Revitalizace administratoru TS pro CS roomky

od Rumcajz » 22 lis 2013, 17:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Revitalizace administratoru TS pro CS roomky

Příspěvekod Ohill » 22 lis 2013, 19:31

Příklad adminova chování, který sem náhodou dneska našel na Vašem TS :)

https://www.youtube.com/watch?v=ywUs9Mi-Ogg

Mate pocit ze by měl admin V!RUS být stále administratorem?
Ohill
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DynastyMen » 22 lis 2013, 20:51

Jaj... nahodil jsem podobný odkaz bez vědomí toho, že už to tady je :lol:
Ale stejnak nejlepší v čase 02:03 :lol:
DynastyMen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 23 lis 2013, 06:31

Ahoj,
K 1. Bodu... Záleží na tom v jaké roomce hrajete. Pokud hrajete v roomce admin gedr, má admin právo držet si místo pro kamaráda, ovšem pokud hrajete ve veřejné roomce tak si můžete volat koho chcete a admin nemá právo nikoho vyhodit proto, že čeká na kamaráda. Pokud se tak stalo, napiš mi TS nick admina a dostanu to z něj a uděláme opatření, aby se to již neopakovalo. Nepiš mi to zde ale napiš mi to v PM.

K 2. Bodu... Děti ve věku 16 - 18 už tuší co to zodpovědnost je a dovoluji si nesouhlasit s názorem, že to jsou nevyrovnaní jedinci. Lidé v takovémhle věku jsou velmi cení, pokud používají rozum tak jak ho používat mají.

K 3. Bodu... Tady jsi to už trošičku "ocukroval" před rokem bylo možná 2x více adminů, před nedávnem proběhla totiž obrovská čistka, kdy jsme se určitě takové poloviny adminů zbavily. Teď je o mnoho těší se do admin teamu na GS dostat, tímto krokem se GS dostává na vyšší úrovneň.

Ano, toto video je demence a kdyby to mělo být na mě, tak za ty nadávky a porušovaní pravidel TS letí všichni zůčasnění, ovšem na mě to není.

Zamykám a ty mi napiš PM, podle bodu 1, dík.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Vše o TeamSpeaku