• Stránka 1 z 1
Nonsteamak
Žádam o unban za nic admin přišel do roomky a dal mi bezdůvodně banned na 1 hodinu za to že jsem nic neřekl a přitom mi dal prej banned za uražení hráču
:<22:37:58> You were banned for 1 hour from the server by "'Nonsteamak [AFK]" (Urážení hráče)
<22:37:58> Disconnected from server
<22:38:36> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<22:38:36> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<22:38:37> You are banned temporarily. Reason: "Urážení hráče"
Try again in 00:59:21

<22:37:58> Disconnected from server
<22:38:36> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<22:38:36> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<22:38:37> You are banned temporarily. Reason: "Urážení hráče"
Try again in 00:59:21
- fazykkkk
- Kolemjdoucí
Nonsteamak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nonsteamak
Zdravím byl jsem v roomce taky kecaly jsme tam asi 4-5 lidi, nonstymak přišel a do 2 minut dostal fazy ban
Je to free roomka takže si tak můžeme kecat jak chceme, kecáme v té romce denně cca 4-5 hodin, pak jsem řekl že chci vidět důkazy proč dal fazymu ban.
A on začal narážet že jsme online hero, že mám ruce jak tyčinky atp
Je to free roomka takže si tak můžeme kecat jak chceme, kecáme v té romce denně cca 4-5 hodin, pak jsem řekl že chci vidět důkazy proč dal fazymu ban.
A on začal narážet že jsme online hero, že mám ruce jak tyčinky atp

-
Peklooo - Amatér
Ahoj, byl jsem u toho prostě s peklem a fazym kecáme tam ze srandy, ve free room, takže tam můžeme mluvit co chceme.. Nonsteamak se pak prostě hádal s peklem, že je online hero ruce jak tičky atd... tak chci vidět důkazy když tam přišel a dal mu ban..
Jeli s námi bůh,kdo by byl proti nám !
-
korila - Amatér
V roomke som bol tiež, normálne zme sa rozprávali a zrazu prišiel admin Nonsteamak a dal Fazymu ban za urážanie hráča pritom sme sa len z fazym normálne rozprávali. Potom,čo dal ban fazymu tak sa pustil blbými, provokatívnymi rečami do Pekla.
-
katlo21 - Amatér
Takze dravicko, ja som mehhy a bol som tez v tej roomke pital som sa nonsteamaka ze preco mu dal ban lebo som oslat v soku proste a on ze to je jedno, ja mam svoje dokazi .. Potom sme sa pitali kazdeho jedneho kdo tam bol ci mu neco vadi alebo daco a vsetci ze ne pohodicka kecame ... A buum nic z toho a odisel prec ..
-
mehhy - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku