• Stránka 1 z 1
Zpomalení/lagy ve hrách
Čau mám docela otravný problém ale nevím zda ho popíšu správně.Při jakékoliv hře (Dishonored, Outlast ...) mi jakoby v náhodnou dobu poklesne FPS. Všechny hry jedou v pohodě, měly by jet bez lagů celou dobu, ale jeden okamžik si jedu nastavených 30 fps, a v jednu ránu mi to klesna na minutu nebo míň na kolem 10ti FPS a to se koulem mě ve hře vubec nic neděje. Mám noťas Intel Pentium B960 dual-core 2.2GHZ, 8GB RAM, Geforce 610M 1GB. V nvidia control panelu mam vybraný dishonored.exe a nastavený na max vykon. Myslím že by měl byt problem s procesorem ale vubec nevím co s tím. Dík za jakoukouliv odpověd a tip pokud s timto mate zkušenost. Náhrál jsem video s ukazkou techto lagů http://www.youtube.com/watch?v=Qtea6wSrH6E
- cvenda
- Kolemjdoucí
Zpomalení/lagy ve hrách
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zpomalení/lagy ve hrách
kua sry za blbej link tu to je znova http://youtu.be/RlLsuGugCyg a přidal sem další zaznamenaný moment těch lagů http://youtu.be/mz7X0JdlW3g
- cvenda
- Kolemjdoucí
Zkus si vyčistit počítač od nepotřebných programů a souborů, od prachu nebo zakoupit Něco, co změnší lagy 

-
Batllefury - Zkušený
pomohlo mě vymazat skoro všechno z PC, ale pokud se ti s tím nechce dělat tak si to zanes někam do prodejny PC a oni to vyčistí za nějaký bakšiš řádově max 500kč 

Vášnivý sázkař všech možných a nemožných sázkových událostí 
Mám rád Capt. Morgen s colou, Jack Daniel´s, Vodku s redbullem a ledem
Nesnáším pivo

Mám rád Capt. Morgen s colou, Jack Daniel´s, Vodku s redbullem a ledem

Nesnáším pivo

-
romus145 - Pokročilý
- Skús vyčistiť PC od zbytočných programov / súborov / nepotrebných vecí, ktoré nepotrebuješ.
- Vyčisti PC z Vonku (myslím ako Prach) aj to môže hrať svoju rolu
môže sa ti počase moc prehrievať.
- ak nepomôže ani jedno : je dosť možné, že máš príliš Vírusov / máš slabý PC.
- Rada : preinštaluj si windows a začni od začiatku (bez Vírusov), ale skôr skús tie programíky dať preč / súbory.
- Vyčisti PC z Vonku (myslím ako Prach) aj to môže hrať svoju rolu

- ak nepomôže ani jedno : je dosť možné, že máš príliš Vírusov / máš slabý PC.
- Rada : preinštaluj si windows a začni od začiatku (bez Vírusov), ale skôr skús tie programíky dať preč / súbory.
-
Evanjelik - Kolemjdoucí
Chcel som si upraviť príspevok, no nedovolilo mi to (nechcem tu špamovať) :
- Kedysi som mal rovnaký problém s BF3, hral a hral a hral som a zrazu " bum, sekalo mi to asi 10sec. a potom 2-3min. normálne a potom zas, dookola " tak som si povedal, že preInštalujem si Windows a možno mi to pôjde.
Myslím si, že to aj pomohlo, preč Vírusy, zbytočné programíky a iné súbory - prestalo mi to sekať
Skúška je skúška a za ňu nedáš nič
i ked ti to náhodou nepomôže, aspoň preč zbytočné programíky a Vírusy 
- Kedysi som mal rovnaký problém s BF3, hral a hral a hral som a zrazu " bum, sekalo mi to asi 10sec. a potom 2-3min. normálne a potom zas, dookola " tak som si povedal, že preInštalujem si Windows a možno mi to pôjde.
Myslím si, že to aj pomohlo, preč Vírusy, zbytočné programíky a iné súbory - prestalo mi to sekať

Skúška je skúška a za ňu nedáš nič

-
Evanjelik - Kolemjdoucí
Presne tento prolem som mal aj ja a vyriesil som to tym za som rozobral hl. kryt z NTB a povysaval som tu lebo tp tam bolo mrte zaprasene...odvtedy som tento prpblem nezaznamenal..ale pocitam s tym ze budem musiet robit poriadky castejsie..
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
- Je dobré vyčistiť PC
či už od Vírusov, alebo len od prachu, najlapšie je, kebyže sa PC čistí aspoň raz do mesiaca (prach myslím) a taktiež aj od programíkov zbytočných (dosť spomalujú PC / zaťažujú PC) počase to už velmi vidno
- na PC si nedávam ani bočný kryt, lebo sa mi ajtak prehrieva + čistím ho pravidelne (starám sa aspoň o PC)

- na PC si nedávam ani bočný kryt, lebo sa mi ajtak prehrieva + čistím ho pravidelne (starám sa aspoň o PC)

-
Evanjelik - Kolemjdoucí
Někde sem četl že to muže být přehřátím CPU, což by možná aji odpovídalo, takže NTB rozeberu vyčistím hlavne CPU a větrák a taky sem uvažoval o koupy větráku a udělám si chladicí podložku
jinak programama atd to nebude, notas je přeinstalovaný, a hra mi jede prakticky krásně a pak začnou po nějaké době lagy, takže asi to přehřívání bude odpověd. Jinak diky za rady ntb vyčistím a řeknu jaky to mělo následek 

- cvenda
- Kolemjdoucí
Okej
Po vyčištění by měly lagy ustoupit...

-
Batllefury - Zkušený
Takže sem pišu už jenom proto abych oznamil že sem ntb vyčistil a víc dbám na chlazení a lagy ustoupili.
Pulka větráku byla zaliskaná prachem že vzduch ani neprostoupil 

- cvenda
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1