• Stránka 1 z 1
steam
Tak ešte raz a do budúcna nemažte hned tému ...
Lebo už píšem asi 3tiu ...Dlho som csko nehral a steam som si znova stiahol prihlásel som sa ale nejde mi stiahnuť cs... jedine spoplatnene ale to nechápem ked som si raz za ten steam zaplatel prečo znova platiť...
Lebo už píšem asi 3tiu ...Dlho som csko nehral a steam som si znova stiahol prihlásel som sa ale nejde mi stiahnuť cs... jedine spoplatnene ale to nechápem ked som si raz za ten steam zaplatel prečo znova platiť...
- extremeee
- Kolemjdoucí
Re: steam
Ověř si jestly se přihlašuješ na steam kde sis hru zakoupil ... popřípadě zkontroluj e-mail
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Steam můžeš stáhnout od kudkoliv ale klíč kupuj na smskey.cz s smskey jsem osobně měl problémy
Omlouvám se za reklamu
Omlouvám se za reklamu
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Ahoj.tak odporučim ti kupit si Steam cez http://www.smskey.cz/counter-strike-1-6-steam/
Nekupuj si to cez smskey je to nahovno dlho ti to nepojde.
Nekupuj si to cez smskey je to nahovno dlho ti to nepojde.
CS Support
-
jns - Mistr
• Stránka 1 z 1