• Stránka 1 z 1
Problám s FPS
prosím o radu. Hraju cs 1.6 na notebooku a stále mám fps 20-30...když dám nastavení grafické karty tak tam nemám vertikální synch. ale svislá synch. a je tam pouze zapnout nebo nastavení aplikace....zkoušel jsem různe nastavení co se tíče konzole tzn. rate cl_updaterate atd...vše podle návodu, přesto mám fps 30.. prosím nevíte o něčem ??? grafická karta: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (aktualizována)
-
Hageman - Kolemjdoucí
Problám s FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problám s FPS
A nakolko by si FPS chcel zvýšiť ?? (poterbujem podrobnosi ak ti mám pomôcť).. 

-
INoff - Amatér
Podívej se zda nemáš zastaralé ovladače na Grafickou kartu..
Program přes který to zjistíš: Driver Genius Professional Edition
Měl jsem stejný problém, také hrávám na notebooku a měl jsem slabé FPS, ale přitom notebook mám dobrý..
Problém byl v ovladačích, protože jsem měl zastaralé na jinou verzy a Pc mi jel maximálně na 30%, teď mám nové ovladače stažené pomocí toho programu Víše. Po nainstalování novích ovladačů skus vymazat config (Zálohuj si věci, které by si tam chtěl zase mít v configu) a nech si Half Life vytvoří nový.
Potom se napoj na server a měli by ti stoupnout FPS.. Já to tak přesně měl.
Nejspíše jsem ti dvakrát nepomohl, ale radím dle mé zkušenosti.
S pozdravem Sigmor
Program přes který to zjistíš: Driver Genius Professional Edition
Měl jsem stejný problém, také hrávám na notebooku a měl jsem slabé FPS, ale přitom notebook mám dobrý..
Problém byl v ovladačích, protože jsem měl zastaralé na jinou verzy a Pc mi jel maximálně na 30%, teď mám nové ovladače stažené pomocí toho programu Víše. Po nainstalování novích ovladačů skus vymazat config (Zálohuj si věci, které by si tam chtěl zase mít v configu) a nech si Half Life vytvoří nový.
Potom se napoj na server a měli by ti stoupnout FPS.. Já to tak přesně měl.
Nejspíše jsem ti dvakrát nepomohl, ale radím dle mé zkušenosti.
S pozdravem Sigmor
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Alebo to môžeš skúsit cez tento návod
1.Chod do systémoveho adresára ( C:WINDOWSsystem32 )
2. Ked použivaš Ati ovladač grafiky tak si tam najdi subor „atioglxx.dll“ ten potom skopiruješ do Cska do zložky GLDRV
3. Budu tam 3 subory ty otvoriš drvmap a ked máš Ati grafiku tak tam prepíšeš ten riadok na „gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver“ ( rada račej si najprv zalohuj drvmap keby si to pokašlal)
Skus toto možno ti to pomože mne to pomohlo
1.Chod do systémoveho adresára ( C:WINDOWSsystem32 )
2. Ked použivaš Ati ovladač grafiky tak si tam najdi subor „atioglxx.dll“ ten potom skopiruješ do Cska do zložky GLDRV
3. Budu tam 3 subory ty otvoriš drvmap a ked máš Ati grafiku tak tam prepíšeš ten riadok na „gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver“ ( rada račej si najprv zalohuj drvmap keby si to pokašlal)
Skus toto možno ti to pomože mne to pomohlo
Rest In Peace BLYAT
-
Raj0 - Amatér
sigmor mohl by jsi prosim mi trosicku podrobneji napsat co mam udelat styma ovladacema ?
diky

-
landzikkk9 - Zkušený
to rajo: jj tohle už jsem skoušel a nic.
mám grafickou kartu Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family, takže jsem dal jiné..... najedu do nastaveni systému a dám aktualizovat ovladač, nedá vůbec hrát s fps 20-30
to: sinor, ta aplikace stojí 700
to asi mrdám 
to inoff: nejlepe 100 fps
mám grafickou kartu Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family, takže jsem dal jiné..... najedu do nastaveni systému a dám aktualizovat ovladač, nedá vůbec hrát s fps 20-30

to: sinor, ta aplikace stojí 700

to inoff: nejlepe 100 fps

-
Hageman - Kolemjdoucí
Ahoj máš steam ??
- Fastoff27
- Kolemjdoucí
Začneme tým že nájdeme nasledujúci súbor podľa grafickej karty:
pre Nvidia : skopírujte súbor z C./Windows/System32/nvoglnt.dll
pre Ati : skopírujte súbor z C./Windows/System32/atioglxx.dll
pre iný typ : Zkopírujte súbor z C./Windows/System32/opengl32.dll
Tento skopírovaný súbor vložte teraz do nasledovnej zložky:
pre Steam : C:/Program Files/Valve/Steam/SteamApps/vas ucet/counter strike/gldrv
pre NonSteam : C:/Program Files/Valve/gldrv
Potom v zložke gldrv máte 3 súbory aj s nakopírovaným. Otvorte si súbor "drvmap" napríklad v Textovom Dokumente a prepíšte tam:
pre Nividia : gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver
pre Ati : gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver
Pre iny typ : gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver
Teraz si zapnite Váš Counter Strike stlačte consolu a do nej píšte nasledovné príkazy, ktoré potvrdíte Enterom:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"
Pre užívateľov Grafickej karty Nvidia niekedy ostane fps aj po týchto nastaveniach na obvyklej 60tke. V tomto prípade treba vypnúť Vertikálnu synchronizáciu, alebo tiež zvyslú synchronizáciu.
Vypnete ju nasledovne =>
1.Kliknete si na plochu pravým tlačidlom a dáte Vlastnosti.
2.Otvori sa Vám tabuľka na nej hore prepnete Nastavenia
3.Potom si dole v pravo kliknete na Upresniť
4.Potom si znova hore prepnete napr. (GeForce FX 5200)
5.Na ľavej strane sa Vám vysune ďalšia tabuľka na tej kliknete na Nastavenia OpenGL
6.V strede tabuľky budete mať Vertikálna synchronizácia a tam prepnete na Vždy vypnutá alebo vynútiť vypnutie.
7.Potvrdte OK a už by ste mali mať fps 100
Pozn: V novších ovládačoch nemusíte nájsť nastavenia synchronizácii pod kategóriou Nastavenia OpenGL. Ak tam táto kategória nie je, skúste požadované veci niekde tam nájsť. Určite tam musia byť.
S pozdravom Fastoff:)
pre Nvidia : skopírujte súbor z C./Windows/System32/nvoglnt.dll
pre Ati : skopírujte súbor z C./Windows/System32/atioglxx.dll
pre iný typ : Zkopírujte súbor z C./Windows/System32/opengl32.dll
Tento skopírovaný súbor vložte teraz do nasledovnej zložky:
pre Steam : C:/Program Files/Valve/Steam/SteamApps/vas ucet/counter strike/gldrv
pre NonSteam : C:/Program Files/Valve/gldrv
Potom v zložke gldrv máte 3 súbory aj s nakopírovaným. Otvorte si súbor "drvmap" napríklad v Textovom Dokumente a prepíšte tam:
pre Nividia : gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver
pre Ati : gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver
Pre iny typ : gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver
Teraz si zapnite Váš Counter Strike stlačte consolu a do nej píšte nasledovné príkazy, ktoré potvrdíte Enterom:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"
Pre užívateľov Grafickej karty Nvidia niekedy ostane fps aj po týchto nastaveniach na obvyklej 60tke. V tomto prípade treba vypnúť Vertikálnu synchronizáciu, alebo tiež zvyslú synchronizáciu.
Vypnete ju nasledovne =>
1.Kliknete si na plochu pravým tlačidlom a dáte Vlastnosti.
2.Otvori sa Vám tabuľka na nej hore prepnete Nastavenia
3.Potom si dole v pravo kliknete na Upresniť
4.Potom si znova hore prepnete napr. (GeForce FX 5200)
5.Na ľavej strane sa Vám vysune ďalšia tabuľka na tej kliknete na Nastavenia OpenGL
6.V strede tabuľky budete mať Vertikálna synchronizácia a tam prepnete na Vždy vypnutá alebo vynútiť vypnutie.
7.Potvrdte OK a už by ste mali mať fps 100
Pozn: V novších ovládačoch nemusíte nájsť nastavenia synchronizácii pod kategóriou Nastavenia OpenGL. Ak tam táto kategória nie je, skúste požadované veci niekde tam nájsť. Určite tam musia byť.
S pozdravom Fastoff:)
- Fastoff27
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1