Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

První kolo/Volný den

Příspěvekod Nerwi » 27 lis 2013, 17:44

Ahoj

Chtěl bych se zeptat,jestli by nějak nešlo udělat delší to kolo,kdy je volný den,protože se to kolo nedá stihnout za 2 minuty,když máte 20 teroristu...V 50% se stane,že prostě ani ct neví,že je nějaký limit a zbytečně nikdo nemá PP...
Mohlo by se to nastavit,třeba jen o minutu víc a myslím si,že by to prospělo ;)
Nerwi
Drbna
Drbna

První kolo/Volný den

od Rumcajz » 27 lis 2013, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: První kolo/Volný den

Příspěvekod Diesko » 27 lis 2013, 21:49

Nejlepší by bylo, kdyby každý kolo mělo nákej limit, ale delší a aby se ukazoval, kolik zbývá. Třeba, když skončí VD, tak aby se nahoře ukázalo, kolik zbývá času. Na normální kolo bych dál maximální limit tak 8-10 minut, protože tam je hodně lidí, co to zbytečně prodlužují a pak se za jednu 50 minutovou mapu, stihnou třeba jen 4 kola (taky už se mi stalo). Ale zase tu máme atrakce, které můžou zabrat déle času, jako třeba schody do nebe, tak by bylo asi lepší, kdyby server automaticky vybral nákej limit, aby simon mohl vědět, na co má čas. Tak třeba by se mohlo nejdřív dát max. 7 minutové kolo, někdy 15-ti minutové. Jen můj názor, podle mě se neprosadí :D :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Riven » 28 lis 2013, 07:57

Dies, kdyby se nastavil limit i na normální kola, to by jste z toho JB udělali už opravdu hru na roboty, kteří neustále opakují ty samé atrakce/příkazy jen, aby stihli limit..simon by musel být velice kreativní, aby se za ten čas stihlo udělat takové kolo, které by pobavilo a zároveň by se dokázal zbavit tolika T bez reakcí. Jenže který dnes je, že ano? Takže si to vezmi takto - připravuješ si zábavnou hru a ono hele konec kola, tak se jich zbavím reakcí. A opravdu si nedokážu představit plugin, který by dal někdy 15 minutové, někdy 8-mi a někdy 10-ti. A Nerwiq - vcelku zbytečné to měnit. Běží to na tomto způsobu delší dobu a že by s tím byl nějaký velký problém se říct nedá. Možná by neuškodilo tam přidat ten časovač, který by ukazoval při tom hromadném VD, kdy končí kolo, ale to není na mě.
www.twitch.tv/rivencz
Riven
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Diesko » 28 lis 2013, 17:30

Aspoň po VDčku ukázat časomíru, aby aspoň některý vězen měl pp .. -_-
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nevinna » 15 pro 2013, 09:14

Zamítá se.
U know my (nick)name .. Not my life story.
Nevinna
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery