• Stránka 1 z 1
SKINY
Ahoj, potreobval by som pomocť. stiahol som si skiny ktoré sa mi už nepáčia a chcem tie základné. No kedže mám steam a mám aj downgrade, bojím sa ak preinštalujem csko aby mi prišli opať tie zakladné že downgrade mať nebudem. Ciže ked som steamak nebudem počuť a je to dosť na hov*o ! Takže vás prosím poradte mi potrebujem si to preinštalovať a neviem čo dalej. Za každý koment budem vdačný
_________________________________________________________________________________________________________
Zdraví ťa MaTheo. Čau Kamííííííííííííííííííííííííííííííl

_________________________________________________________________________________________________________
Zdraví ťa MaTheo. Čau Kamííííííííííííííííííííííííííííííl
-
MaTheo - Amatér
Re: SKINY
Zadej si do vyhledavače: http://gamebanana.com >>> skins >>> cs 1.6 >>> tam už si vyhledej to co potřebuješ, najdeš tam základní ns skiny, základní steam skiny případně cokoliv budeš potřebovat
to co stáhneš dej defaultně do: C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\models\player

to co stáhneš dej defaultně do: C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike\models\player

Přijde pedofil k sousedovi: "Můžu si k vám skočit na malou?"
nick ve hře: prochy
steam: spec799
I am not smelling myself in my leather today
-
spec799 - Amatér
Já osobně si myslím, že nejjednodušší bude, když si ve složce models smažeš skiny, které už nechceš. Po napojení na daný server ti to stáhne základní skiny zbraní, které daný server nabízí.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Je to možná jednodušší, ale věřim, že na té stránce najde spoustu věcí, které se mu budou hodit, jako např no models, ui atd. 

Přijde pedofil k sousedovi: "Můžu si k vám skočit na malou?"
-
spec799 - Amatér
• Stránka 1 z 1