• Stránka 1 z 1
KVALITA FURIENOV !
Kvalita furien modu na GS je 0%, pretože na tomto portaly HRAJE VELMI VELA DETI, KTORE KED DOSTANU STRASNE PLACU A PISU, ŽE MAS WH, AB A POD.
Dalej demencia deti na FURIEN MODE ! Mal som 12 perma a vkuse mi pišu, že som hacker, cheater, že dokonca KUPUJEM UB....proste HLUPE DETI !
Dokonca tu hraje tak vela deti, že kvoli nim ste zmenili nazvy ANG. nazvov granatov na Ceske, pretože hlupe deti nevedeli NIC !!!GS ide do prdele čo sa týka KVALITI !!!...poviem pravdu čo si mysly, dosrali ste cely furien, hraju tam totalne vymlete hlupa zdgenerované deti, ktoré neustali plaču ked dostanu..KVALITA je NULOVA !!!
Cim viac budete kurvi* furien tym viac bude DETI a kvalite "jede" do pi** !!!
Dalej demencia deti na FURIEN MODE ! Mal som 12 perma a vkuse mi pišu, že som hacker, cheater, že dokonca KUPUJEM UB....proste HLUPE DETI !
Dokonca tu hraje tak vela deti, že kvoli nim ste zmenili nazvy ANG. nazvov granatov na Ceske, pretože hlupe deti nevedeli NIC !!!GS ide do prdele čo sa týka KVALITI !!!...poviem pravdu čo si mysly, dosrali ste cely furien, hraju tam totalne vymlete hlupa zdgenerované deti, ktoré neustali plaču ked dostanu..KVALITA je NULOVA !!!
Cim viac budete kurvi* furien tym viac bude DETI a kvalite "jede" do pi** !!!
-
sTa - Amatér
KVALITA FURIENOV !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KVALITA FURIENOV !
Presne
A ešte to len hraje jeden Deň ty tam máš ku tomu EVIP hraješ to 2roky a on po tebe drbe ze si K**** a pod.
A ešte to len hraje jeden Deň ty tam máš ku tomu EVIP hraješ to 2roky a on po tebe drbe ze si K**** a pod.
-
SmOlinKa - Kolemjdoucí
Medzi tými detmi a tebou nie je žiadny rozdiel.Veď vieš
.
LOCK

LOCK

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
Cz granáty jsou prejmenovane protože jsem chtěl já