• Stránka 1 z 1
Anti-cheat
Zdravím lidi..chci si postěžovat na nějaké servery. Kdysi tam měli Anti-cheat..Nevím, proč to zrušili?!.Teďkom přijdu na server a tam samí WHčkaři a admini prostě nic.Můžu napsat všem adminům z celého Gamesites a oni stejně neodepíšou. Prosím, aby jste to nějak vyřešili. Děkuji
-
TrippyHippieCZ - Kolemjdoucí
Anti-cheat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Anti-cheat
Anti-Cheat tam myslím je ale banuje jen hráče co si půjčují VIP.
-
Maiky - Mistr
Ehm. Kdyby něco, tak Anti-cheat banoval jen půjčování VIP/eVIP účtů... Nevím, co zde píšeš, že Anti-Cheat banpval WH/AB atd... 
Pokus se pletu, tak mě opravte, danke.

Pokus se pletu, tak mě opravte, danke.
Po delší době na CS, tak uvidíme. 

-
OliverQueen - Kazatelův učeň
Teraz spravili nieco take, ze ked stlacis F9 az F12 tak ti vypne Csko....Dost blbe lebo ja som mal na F9 a F10 bindy 

-
WARNING - Mistr
Ono by stačilo aby tam byli častěji admini ... Když tam běhá někdo ze speedhackem a admin si ho nevšimne, proč je pak admin ? 
Místo toho si tam něco cpe do úst, a hádá se s hráčema o tom, že má pravdu ikdyž nemá ..
No jde mi o to že dnešní hráčí se dostanu i přez Anti Cheat / Hackshield .. Navíc jak by něco takového šlo udělat na CSko .. ?
Eko.

Místo toho si tam něco cpe do úst, a hádá se s hráčema o tom, že má pravdu ikdyž nemá ..
No jde mi o to že dnešní hráčí se dostanu i přez Anti Cheat / Hackshield .. Navíc jak by něco takového šlo udělat na CSko .. ?

Eko.
-
Ekologic - Amatér
No, mě se právě zdá že to i banovali cheatery. Ale tak to je jedno. Hlavně by bylo dobré, kdyby se fakt konečně ty servery začaly hlídat. Kdo si pak má normálně zahrát, když tam všichni kropí přes zeď nebo zpoza rohu na tebe vyskočí a dá ti jednou ranou palicu.
-
TrippyHippieCZ - Kolemjdoucí
Anti-Cheat banuje jenom pučování VIP..
- ReNusKa
- Amatér
-
zombiehns - Spamerův sluha
Ekologic píše:Ono by stačilo aby tam byli častěji admini ... Když tam běhá někdo ze speedhackem a admin si ho nevšimne, proč je pak admin ?
Eko.
Admin by mohl chodit aspoň jednou za 2 dny na server kde má práva,ale znáš je jejich výmluva zní,že mají jinačí věci na práci(ano to každej ale tak proč si dávali žádost ??).Ale to že přijde 1 admin na server a pak tam přijde další za 4hod je smutné.
-
Maiky - Mistr
stim F9-F10 na některých server si to myslí že na těchto bindech se zapíná AB/WH tak ti to automaticky vypne..
*[EVIP]*Zombie Chronic 1
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
-
Lightik - Amatér
Anti-Cheat banuje len požičiavanie VIP účtu.O cheaterov sa starajú admini.
LOCK
LOCK

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
• Stránka 1 z 1