• Stránka 1 z 1
Fix problému hlasové komunikace na upgradovaném CSku
Starý způsob downgradování několik týdnů zpátky přestal fungovat a pár lidí si nevědělo rady, jak mají CSko dostat do stavu, kdy jim funguje a přitom slyší hlasy ostatních hráčů. FreeV poskytl Reklama - Neotvírat jeden způsob, který se zatím zdá být účinný a přitom až neuvěřitelně jednoduchý:
Tento postup provádíte na vlastní riziko, Reklama - Neotvírat nepřejímá jakoukoli zodpovědnost za případnou škodu.
----
Mě osobně to funguje, Reklamy jsem přepsal ale link tam je, už přece jen když to vymysleli oni.
Pokud se to Admin/Moderátům/či jiným nelíbí poprosil bych o smazání topicu a né předělávky.
- 1. Upgradujte svého CS 1.6 klienta pomocí Steamu na nejnovější verzi.
2. Stáhněte tento balíček souborů.
3. Rozbalte soubory do složky, kde je soubor hl.exe
4. Spusťte hru.
Tento postup provádíte na vlastní riziko, Reklama - Neotvírat nepřejímá jakoukoli zodpovědnost za případnou škodu.
----
Mě osobně to funguje, Reklamy jsem přepsal ale link tam je, už přece jen když to vymysleli oni.

Pokud se to Admin/Moderátům/či jiným nelíbí poprosil bych o smazání topicu a né předělávky.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Fix problému hlasové komunikace na upgradovaném CSku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fix problému hlasové komunikace na upgradovaném CSku
Je to dobre spracovane je to informačna téma tak ju LOCKnem.Ešte raz diky za tu namahu 

CS Support
-
jns - Mistr
• Stránka 1 z 1