• Stránka 1 z 1
soubory .exe a wifi
Nazdar, mam takovej problem. Mam OS Ubuntu ale chci si nainstalovat mc atd.... ale nejde mi .exe wine mi nejde stahnout napise mi to ze Stahovaní nebo odinstalování souboru bylo neuspěšné a po aktualizaci nejde wifi tak jsme na kabelu k modemu
ale s tim exe mi to stve
DEKUJI za rady

DEKUJI za rady
-
bejk7 - Kolemjdoucí
soubory .exe a wifi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: soubory .exe a wifi
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.5
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.5
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
bejk7 píše:Nazdar, mam takovej problem. Mam OS Ubuntu ale chci si nainstalovat mc atd.... ale nejde mi .exe wine mi nejde stahnout napise mi to ze Stahovaní nebo odinstalování souboru bylo neuspěšné a po aktualizaci nejde wifi tak jsme na kabelu k modemuale s tim exe mi to stve
DEKUJI za rady
Načo máš Ubuntu? Tam si max zahráš Maria

-
lcboss - Profesionál
lcboss píše:bejk7 píše:Nazdar, mam takovej problem. Mam OS Ubuntu ale chci si nainstalovat mc atd.... ale nejde mi .exe wine mi nejde stahnout napise mi to ze Stahovaní nebo odinstalování souboru bylo neuspěšné a po aktualizaci nejde wifi tak jsme na kabelu k modemuale s tim exe mi to stve
DEKUJI za rady
Načo máš Ubuntu? Tam si max zahráš Mariakúp alebo stiahni Windows, a budeš mať menej problémov

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:lcboss píše:bejk7 píše:Nazdar, mam takovej problem. Mam OS Ubuntu ale chci si nainstalovat mc atd.... ale nejde mi .exe wine mi nejde stahnout napise mi to ze Stahovaní nebo odinstalování souboru bylo neuspěšné a po aktualizaci nejde wifi tak jsme na kabelu k modemuale s tim exe mi to stve
DEKUJI za rady
Načo máš Ubuntu? Tam si max zahráš Mariakúp alebo stiahni Windows, a budeš mať menej problémov
![]()
![]()
![]()
tak to si me pobavil ze mene problemu
Windows jich ma 100X vice protoze je 100x zabugovanejsi nez ubuntu na ubuntu rozjede v pohode vetsinu her vcetne MC pokud vi jak
Tak ale na W idu všetky programy, hry apod. , pravda že je tam dosť bugov, ale zas ide všetko naňom (hry apod.)

-
lcboss - Profesionál
lcboss píše:MultiCrafer píše:lcboss píše:bejk7 píše:Nazdar, mam takovej problem. Mam OS Ubuntu ale chci si nainstalovat mc atd.... ale nejde mi .exe wine mi nejde stahnout napise mi to ze Stahovaní nebo odinstalování souboru bylo neuspěšné a po aktualizaci nejde wifi tak jsme na kabelu k modemuale s tim exe mi to stve
DEKUJI za rady
![]()
![]()
![]()
tak to si me pobavil ze mene problemu
Windows jich ma 100X vice protoze je 100x zabugovanejsi nez ubuntu na ubuntu rozjede v pohode vetsinu her vcetne MC pokud vi jak
Tak ale na W idu všetky programy, hry apod. , pravda že je tam dosť bugov, ale zas ide všetko naňom (hry apod.)
a co myslis, naco je Wine ty inteligent ? zaujimave, ze linux aj s emulaciou windowsu ide bez problemu... cize stale pozaduje menej vykonny HW ako Windows
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1