• Stránka 1 z 1
Pravda či lež .. :D
Ahoj ...
Já jsem Tomáš a chci se zeptat zda jde o lež či o pravdu a já ze sebe dělám blbce
.
Dneska odpoledne se mě hráč nigga music začal vyptávat na jméno prej že ze mě chce udělat admina ...
Žádal po mě kód od EVip účtu a jak dlouho hraju csko jestli mám nějaké zkušenosti a tak dále.
Říkal že stačí poslat kód a pošle mi zpátky kód který dám do aktivátoru a budu admin.
Ps: Jestli to čteš nigga music tak nechci vyjádřit nedůvěru vůči tobě jenom si ověřuju zda je to fakt nebo ne
.
A pozdravuj svoji sestru (MaXimoVeC).I.KACENKA
Já jsem Tomáš a chci se zeptat zda jde o lež či o pravdu a já ze sebe dělám blbce

Dneska odpoledne se mě hráč nigga music začal vyptávat na jméno prej že ze mě chce udělat admina ...
Žádal po mě kód od EVip účtu a jak dlouho hraju csko jestli mám nějaké zkušenosti a tak dále.
Říkal že stačí poslat kód a pošle mi zpátky kód který dám do aktivátoru a budu admin.
Ps: Jestli to čteš nigga music tak nechci vyjádřit nedůvěru vůči tobě jenom si ověřuju zda je to fakt nebo ne

A pozdravuj svoji sestru (MaXimoVeC).I.KACENKA

- F4d1
- Kolemjdoucí
Pravda či lež .. :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravda či lež .. :D
Nikdy nikomu kód neukazuj ani nedávaj !!!
Nikdy nikomu nedávaj svoj súbor config.cfg !!!
Nikdy nikomu tento VIP účet nepožičaj ani nevymeňuj !!!
V PRIPADE PORUŠENIA SA VIP AUTOMATICKY ZABLOKUJE
myslim ze to ti ako odpoved staci...

-
jamsY - Profesionál
A teď mi to dalo ban ze pujčuju účty ..
- F4d1
- Kolemjdoucí
Děláš ze sebe blbce. Uvědom si jednu věc, pokud by si se měl stát nějakým adminem, nikdo po tobě nebude chtít kódy na VIP, hesla od kdovíjakých účtů ... atd. Jde o jeho osobní obohacení a pakliže mu na to přistoupíš, budeš na tom tratný akorát ty, nikdo jiný.
LOCK
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1