• Stránka 1 z 1
Rada-FPS
Zdravím,
tento topic se bude týkat rady pro mě ohledně FPS, protože v counter-strike 1.6 mám 100 FPS, ale jak zapnu Counter-Strike Global-Offensive, nahodí mi to 11FPs ve hře stále. Nevím co stím, má grafická karta utáhne i na full detaily Crysis 3.
Grafika: Ati mobility Radeon
Radil mi jeden kamarád, že jestli mi nejede GO na integrovanou grafiku.
Popravdě nevím co to znamená, a proto jsem zde. Potřeboval bych poradit co stím..
Díky.
tento topic se bude týkat rady pro mě ohledně FPS, protože v counter-strike 1.6 mám 100 FPS, ale jak zapnu Counter-Strike Global-Offensive, nahodí mi to 11FPs ve hře stále. Nevím co stím, má grafická karta utáhne i na full detaily Crysis 3.
Grafika: Ati mobility Radeon
Radil mi jeden kamarád, že jestli mi nejede GO na integrovanou grafiku.
Popravdě nevím co to znamená, a proto jsem zde. Potřeboval bych poradit co stím..
Díky.
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Re: Rada-FPS
Použil a nefungovalo.. :/
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Pokusím se zastihnout nějakého na tsku, díky za rady.

-
Sigmor - Drbna
Grafikou to nebude... ja mam integrovanou a bezi mi to v poho .... mas nejspis neco s cskem...
*[EVIP]*Zombie Chronic 1
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
-
Lightik - Amatér
Na TeamSpeaku sú CS:GO Supporti skoro každý deň lock ->Alebo napíš do Sekcie CS:GO na Forume.
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1