• Stránka 1 z 1
CS nejde spustit
Okej takze mal som problemy s novy updatom tak som sa obratil na CS Supportakov ti mi tam podla toho navodu downgrade ale co sa nestalo odvtedy mi vobec nejde CSko...ano reinstaloval som ho a stale ked sa chcem pripojit na nejaky server vybehne mi nacitanie nic sa nenacita skusa to tie 3 pokusy potom ma hodin na uvodnu obrazovku...ak chcem vypnut CSko a dam quit game tak sa to cele zamarzne a uz mi ostava len restartovat pc...Skusal som sa vyhodit do winu pocas uvodnej obrazovky to funguje vypnem to a mozem fungovat bohuzial vsak neviem ako je mozne ze hl.exe proces mi ostava medzi procesmi a neda sa ukoncit...niekto nejaky napad?
-
kLs - Kolemjdoucí
CS nejde spustit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS nejde spustit
este som zabudol dodat ze to nie je nic ohladom firewallu pretoze ten som skusal uplne vypnut a ziadna zmena...
-
kLs - Kolemjdoucí
Ahoj pokud si Reinstaloval CS tak nedělej DownGrade použij tento návod --> viewtopic.php?f=8&t=29482
Popřípadě zkus nastavit kompatibilitu CSka --> pravym "myšítkem" na hl.exe --> kompatibilita --> WIN XP
Sna to pomůžeš
Popřípadě zkus nastavit kompatibilitu CSka --> pravym "myšítkem" na hl.exe --> kompatibilita --> WIN XP
Sna to pomůžeš

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Preinštaluj CSko a hraj na updtatovanej verzi hry lebo Downgrade je bloknuty a može to byť tím Downgradom.Ked si admin na JB tak to ti vadit nebude lebo tam je nahodeny plugin aby sa tam Steam hrači počuly s NS.
CS Support
-
jns - Mistr
hmm zaujímalo by ma ktorý support ti poradil aby si spravil downgrade 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Dik za rady no mam zle spravy nic neopmaha
btw olsavitto poradil mi to machec
co sa tyka reinstalovania cska nie som zas uplne mentalne naruseny a samozrejme ze som ho reinstaloval a nejde aj ked idem podla navodu aj ked iba reinstalujem a nic nerobim takze som v situacii ked za ziadnych okolnosti mi csko nejde....
ono to vyzera ako si ty povedal olsavitto ze mam nieco s netom...ale tu problem urcite nie je...dokonca aj steam v pohode frci len do hry ma nechce napojit ako som napisal firewallom to nie je a aj tak si nepamatam zeby som blokoval nieco co sa cska tyka a navyse to bymi vybehlo uz trosku skorej...navyse to ze hra zamrzne pokial ju chcem vypnut je krajne podozrive a aj to ze proces hl.exe ostava medzi procesmi aj ked ho dam 10 000x ukoncit co mi normalne nepripada
e. : okej je tu novy symptom...cele csko sa zasekne aj ked priamo v hre dam servers...najprv nezobrazi nic ani vo friends ak dam napr internet a refresh sme na starej zamrznutej kolaji...

btw olsavitto poradil mi to machec

ono to vyzera ako si ty povedal olsavitto ze mam nieco s netom...ale tu problem urcite nie je...dokonca aj steam v pohode frci len do hry ma nechce napojit ako som napisal firewallom to nie je a aj tak si nepamatam zeby som blokoval nieco co sa cska tyka a navyse to bymi vybehlo uz trosku skorej...navyse to ze hra zamrzne pokial ju chcem vypnut je krajne podozrive a aj to ze proces hl.exe ostava medzi procesmi aj ked ho dam 10 000x ukoncit co mi normalne nepripada
e. : okej je tu novy symptom...cele csko sa zasekne aj ked priamo v hre dam servers...najprv nezobrazi nic ani vo friends ak dam napr internet a refresh sme na starej zamrznutej kolaji...
-
kLs - Kolemjdoucí
stamapps/common a tam si vymaž zložku Half-Life a preinštaluj csko a pôjde ti to 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Zkus se podívat jestly ti to nedělá Antivirák ... dej "hl.exe" do vyjímek
Jinak nikdy nevylučuj že to nemůže být netem ... musíš brát to že začíná zima a signály můžou klesat
Jinak nikdy nevylučuj že to nemůže být netem ... musíš brát to že začíná zima a signály můžou klesat

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Ono oslavito downgrade niektorým funguje tak ako mne a ked sa vyskytne problem tak na TS radim vždy najskor DG a až ak nejde tak potom update.
Ale urob update a všetko by malo ist ako ma.
Ale urob update a všetko by malo ist ako ma.

-
letec29 - Spamerův sluha
samozrejme ze mazanie a reinstaly som uz skusal milion krat a pre istotu som to zrobil znova a stav sa nemeni...
co sa tyka antiviraku je jasne ze hl.exe ma vynimku uz davno takze ani v tom problem byt nemoze
co sa tyka antiviraku je jasne ze hl.exe ma vynimku uz davno takze ani v tom problem byt nemoze
-
kLs - Kolemjdoucí
Vyzkousej...
- Zapni STEAM
- Knihovna
- Pravym kliknout na CS 1.6
- Vlastnosti
- Místní soubory
- Overit integritu mezipameti hry
- Zapni STEAM
- Knihovna
- Pravym kliknout na CS 1.6
- Vlastnosti
- Místní soubory
- Overit integritu mezipameti hry
*[EVIP]*Zombie Chronic 1
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
*[EVIP]*Call of duty 2
Nic není tak hloupé jako hloupý smích
Light!k
-
Lightik - Amatér
thx vsetkym za ochotu...ja som skusil vypnut proces iexplorer.exe potom som ho znova zapol a islo to...bolo to video niekde na youtube ohladom windows 7 a cska 
toto mozte lock

toto mozte lock

-
kLs - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1