• Stránka 1 z 1
Hudba
Ahojte chcem dať na server /radio ale ,keď ho vyberém tak ukaže ,že radio som spustil a žiadna hudba nič no proste nejde
A plugin sank sounds neviem nastaviť tak mi poradte ako nato
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=5055
A plugin sank sounds neviem nastaviť tak mi poradte ako nato

- domacevidea
- Amatér
Re: Hudba
ve hře napiš /menu a tam vybere rádio --> vybrat stanici --> a vyber který chceš poslouchat
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
domacevidea
Ak som dobre čítal vlastníš server a chceš si tam dat nejaké pesničky aby po každom kole zahralo ? Ak áno šupnem ti sem vlastnoručný podrobný návod kedže som bol dosť dlho adminom a tak tiež som si na mojom serveri robil všetko sám ...
Ak som dobre čítal vlastníš server a chceš si tam dat nejaké pesničky aby po každom kole zahralo ? Ak áno šupnem ti sem vlastnoručný podrobný návod kedže som bol dosť dlho adminom a tak tiež som si na mojom serveri robil všetko sám ...

-
MrEduardo - Pokročilý
Ptal se na to jak může dát na server radio a ne na to jak ho na serveru gamesites zapnout
,což znamená, že má svůj server a chce na něj hodit radio.
Pokud nejsi dobrý angličtinář, rak se ti to nainstalovat nejspíš nepovede. Trochu nechápu, že to neumíš nainstalovat. Já se v tomto moc nevyznám, ale držel bych se tohoto:
To ostatní jsou příkazy do konzole, kterýma to nastavíš.
History je jasný.. je tam sepsáno co se opravilo a fixnulo.
Dole máš k tomu napsaný ať si stáhneš soubor (Který je tam dán) help.zip kde si ho můžeš přečíst v Aj/Nj.
Jestli jsem to správně pochopil složka "SND-LIST.7z" (Která je tam ke stažení) by ti to měla pomoct naintalovat a složka
"sounds.rar" (Která je tam ke stažení) je jen hudbení balíček, který tam přidali. Pokud to vše víš tak nevím co ti na tom nejde a pokud máš pocit, že z tebe dělám kre*****, tak se ti omlouvám.
Pokud stejně nevíš co s tím zkus návod od Eduarda
Edit. Každopádně bych tě Eduarde poprosil aby si to sem hodil nebo klidně do PM, rád bych se na to taky podíval. Děkujů

Pokud nejsi dobrý angličtinář, rak se ti to nainstalovat nejspíš nepovede. Trochu nechápu, že to neumíš nainstalovat. Já se v tomto moc nevyznám, ale držel bych se tohoto:
- player can use keyword in chat and than wav files will be played
keyword/wavfile combos are stored in SND-LIST.CFG and not hardcoded
put the configfile (snd_list.cfg) into this folder: "addons/amxmodx/configs"
the rar file contains some sounds (original sank sounds + new) and the SND-LIST.CFG
To ostatní jsou příkazy do konzole, kterýma to nastavíš.
History je jasný.. je tam sepsáno co se opravilo a fixnulo.
Dole máš k tomu napsaný ať si stáhneš soubor (Který je tam dán) help.zip kde si ho můžeš přečíst v Aj/Nj.
Jestli jsem to správně pochopil složka "SND-LIST.7z" (Která je tam ke stažení) by ti to měla pomoct naintalovat a složka
"sounds.rar" (Která je tam ke stažení) je jen hudbení balíček, který tam přidali. Pokud to vše víš tak nevím co ti na tom nejde a pokud máš pocit, že z tebe dělám kre*****, tak se ti omlouvám.

Pokud stejně nevíš co s tím zkus návod od Eduarda

Edit. Každopádně bych tě Eduarde poprosil aby si to sem hodil nebo klidně do PM, rád bych se na to taky podíval. Děkujů

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
MrEduardo píše:Ak chce dať na server rádio nech použije tento plugin alt_end_round_sounds čiže na konci kola zahraje pesnička
podľa toho koľko sekundovú pesničku si nahraje v sound/misc![]()
Inak ak niečo dobabre bude musieť celý server REINSTAL
alt_end_round_sounds tento plugin slúži len na pesničky na konci kola,nie na rádio
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Mám pocit, že všichni mluvíte o něčem jiném, než kluk chce.
NECHCE vědět jak si na GS zapnout radio (To ví každý..)
CHCE vědět jak si dát příkaz /radio na SVŮJ server, takže nechce vědět ani jestli to zahraje na začátku/konci kola.
Přečtěte si prosím 3x co po vás chce..
NECHCE vědět jak si na GS zapnout radio (To ví každý..)
CHCE vědět jak si dát příkaz /radio na SVŮJ server, takže nechce vědět ani jestli to zahraje na začátku/konci kola.
Přečtěte si prosím 3x co po vás chce..

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
• Stránka 1 z 1