• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Seká se mi CS
prepiš to len v tom cfg najdi si kde to je napísané a prepíš hodnoty 

- OslikerxD
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
poslal jsem ti steam do zpráv
"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them." -- Walt Disney
-
Berny - Kolemjdoucí
Omlouvám se ti, že jsem tu nebyl. Dnes jsem měl celkem fofr. Neví kdy budu mít volno takže ti to sem napíšu.
Otevři config (Counter-strike - cstrike (Pokud máš steam v četině tak je to cstrike_czech) - config (Musíš ho otevřít v .txt))
Teď tam máš příkazy a bindy.. Postupně budeš hledat ten příkaz který chceš přepsat a jenom přepíšeš to číslo.
Otevři config (Counter-strike - cstrike (Pokud máš steam v četině tak je to cstrike_czech) - config (Musíš ho otevřít v .txt))
Teď tam máš příkazy a bindy.. Postupně budeš hledat ten příkaz který chceš přepsat a jenom přepíšeš to číslo.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
celé jsem to tam měl stejné takže jsem nic přepisovat nemusel akorád tam něco chybělo tak jsem to dopsal ale stejně to funguje.. nevím jestli to vůbec dělám dobře.. pořád to nejde a je to na 2 věci takhle to tady řešit zdlouhavě, asi na to kašlu a vyhodil jsem 200 uplně za nic -_-
"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them." -- Walt Disney
-
Berny - Kolemjdoucí
Nemaj obavy,s týmto majú problémy všetci.Choď do steamapps/common vymáž zložku HALF-LIFE a preinštaluj CS1.6.A správ to podľa tohto návodu new/#viewtopic.php?f=8&t=29482 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
přeinstalováním myslíš odinstalovat a nainstalovat znovu ?
(vím že to je trochu blbá otázka 

-
Berny - Kolemjdoucí
a ještě bych chtěl říct že .. na non-steamu mám nastavené D3D a na steamu je jen OpenGl a Software .. a u spousty věcí jsem měl problém s tím OpenGl takže třeba to bude tím.. (mám starší pc a není herní
)

-
Berny - Kolemjdoucí
Berny píše:přeinstalováním myslíš odinstalovat a nainstalovat znovu ?(vím že to je trochu blbá otázka
Ano myslí tohle.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Na steame je od zaciatku nadstavena dost velke rozlisenie obrazu ak mas teda slaby PC iba chod a zmen si nastavenia(grafiku na CS)
-
Reasonik - Pokročilý
Čekat na nějakou odpověď tady teda fakt stojí za to... -_- Velice děkuji že jste mi pomohli vyřešit problém, ale stejně to tady bylo úplně k ho**u s prominutím
nemám nic proti portálu gamesites ale komunikace s někým tady stojí opravdu za prd.. zbytečně jsem platil za hru která bude jen tak na steamu smrdět a bude k ničemu.. Prosím LOCK protože tady to nemá smysl..

-
Berny - Kolemjdoucí
Buď jediné to čo tí poradil 1olsavitto, alebo v niektorých prípadoch stači zmeniť rozlíšenie obrazovky 

-
RomcoNinus - Amatér
Už ti neostáva nič iné,len si stiahnuť grafické ovládače podľa tvojej grafickej karty,tu si to stianeš http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk Nabudúce sa zdrž vulgarizmov,sme len ľudia nie otroci,na tvoje želanie zamýkam.
lock

lock
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 2 z 2 • 1, 2