• Stránka 1 z 1
VIP - informace?
Zdravím, rád bych se zeptal, jak funguje to VIP. Po zakoupení a následné aktivaci se napíše na IP? Nebo jak?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
- ScofieldCZE
- Kolemjdoucí
VIP - informace?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP - informace?
Zapise sa na tvoje meno a na IP ale ked pojdes na iny PC a tam si ho aktivujes tak ti to pojde tiez ale nemozete hrat na 1VIP dvaja lebo sa zabanuje 

-
Reasonik - Pokročilý
Pokud mám csko Non-Steam, tak v tom případě je to na IP jo?
Tak v tom případě si VIP kupovat nebudu, protože mi poskytovatel každý měsíc mění IP..
Tak v tom případě si VIP kupovat nebudu, protože mi poskytovatel každý měsíc mění IP..
- ScofieldCZE
- Kolemjdoucí
není to na IP adresu ale na Nickname ve hře ... na IP adresu se ti ukládají např.: lvl,XP,peníze ... atd ... VIP si aktivuješ na nickname ... můžeš hrát i s DIP (dinamickou IP adresou) = stále se měnící IP adresa
VIP ti půjde pořád
a jestly máš problémy s IP adresou tak doporučuji koupit steam má to mnoho výhod napříkal máš stále SID takže se ti nestane že by si měl ban za někoho jiného
.. pokud by si chtěl steam doporučuji tuto stránku --> www.smskey.cz <-- omlouvám se za reklamu
S pozdravem Quick
Snad sem ti to dostatečně vysvětlil 

S pozdravem Quick

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Na nickname mi to přijde jako blbost. Kdybych se pojmenoval jak někdo s VIP, tak bych měl VIP taky.. Což je podle mě blbost.
- ScofieldCZE
- Kolemjdoucí
kdyby sis aktivoval VIP na již používaný nickname tak tě to nepustí a požádá tě to o jiný nick
měl sem DIP takže vim o čem mluvim 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Není to blbost, v CFG se ti uloží patřičný kód, který bude obsahovat určité informace - nickname, server. Takže i kdyby jste byli na serveru dva se stejným nickem, ale každý se svým kódem, je to v pořádku.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1