• Stránka 1 z 1
Problemy so Steamom
Ahojte
Mám jeden problém so steamom a to taký že my nejdu nejaké servery(JailBreak) ale niektore my zase fungujú neviete mi poradiť ako by som to opravil ?
Mám jeden problém so steamom a to taký že my nejdu nejaké servery(JailBreak) ale niektore my zase fungujú neviete mi poradiť ako by som to opravil ?
-
Reasonik - Pokročilý
Problemy so Steamom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problemy so Steamom
Ahoj
Sem to máš
Ako ste si už všimli Downgrade nefunguje,pretože VALVE s tým zrejme niečo spravilo nikto nevie či sa to opraví.Takže ked vám vybehne tento error http://img197.imageshack.us/img197/9026/3vpd.png .. tak si preinštalujte CS1.6 a hrajte Update.Nebojte,mikrofóny na JAILBREAK SERVEROCH od GAMESITES BUDETE POČUŤ
Takže preinštalovať CS1.6 a hrajte.Dám vám sem aj návod ako upraviť ten update tak,aby ani nebolo vidno že je update.
------------------------------------------------------------------------
Takže keď ste si už preinštalovali a nainštalivali znovu CS1.6 tak pokračujte podľa tohto návodu
1) Steam/Library/Counter Strike 1.6(kliknuť pravým)/Properties/Set Launch Options
2) Keď kliknete na Set Lauch Options tak vám vybehne taká okienko do ktorého zadáte toto:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -freq 120
3) Dáte OK a zapnete Counter Strike a môžete opäť hrať bez problémov

Ako ste si už všimli Downgrade nefunguje,pretože VALVE s tým zrejme niečo spravilo nikto nevie či sa to opraví.Takže ked vám vybehne tento error http://img197.imageshack.us/img197/9026/3vpd.png .. tak si preinštalujte CS1.6 a hrajte Update.Nebojte,mikrofóny na JAILBREAK SERVEROCH od GAMESITES BUDETE POČUŤ
Takže preinštalovať CS1.6 a hrajte.Dám vám sem aj návod ako upraviť ten update tak,aby ani nebolo vidno že je update.
------------------------------------------------------------------------
Takže keď ste si už preinštalovali a nainštalivali znovu CS1.6 tak pokračujte podľa tohto návodu
1) Steam/Library/Counter Strike 1.6(kliknuť pravým)/Properties/Set Launch Options
2) Keď kliknete na Set Lauch Options tak vám vybehne taká okienko do ktorého zadáte toto:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -freq 120
3) Dáte OK a zapnete Counter Strike a môžete opäť hrať bez problémov

CS Mapper
CS Admin - All Zombie
CS Admin - All Zombie
-
gravity1236 - Zkušený
Ahoj hraš na Steame alebo na NS ? Popiš stručnejšie tvoj problem.
CS Support
-
jns - Mistr
Pokud ti při JailBreaku vyhazuje chyby --> error models "název.mdl" --> složka cstrike -->models --> vyhledej chybný model a odstraň
--> error textures "název.wad" --> složka cstrike --> vyhledej chybnou texturu a odtsraň
--> error maps "název.bsp" --> složka cstrike -->maps --> vyhledej mapu a odstraň ji
Snad ti to pomůže
Quick 
--> error textures "název.wad" --> složka cstrike --> vyhledej chybnou texturu a odtsraň
--> error maps "název.bsp" --> složka cstrike -->maps --> vyhledej mapu a odstraň ji
Snad ti to pomůže

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
jns píše:Ahoj hraš na Steame alebo na NS ? Popiš stručnejšie tvoj problem.
Má Steam psal to hnet v první větě

Kdo neskáče nemá bunny hop, hop hop
-
MnaM - Zkušený
Quick písal dobre malo by ti to bežať 

-
DoXx - Pokročilý
Rady tu máš keď ti to nepôjde tak mi napíš PM na webe lock
VETERÁN !!!
ex