• Stránka 1 z 1
Steam-Problém
Ahoj,
Mám problémy ze steamem ..Dával , jsem si už dávno starej update, jelo to v pohodě ... Ale, ted mi to pořád hází chybu, kterou to nikdy neházelo .. Zkoušel, jsem vše přeinstalovat, ale nic nepomohlo, takže pokud někdo ví, prosím o radu ...
Obrázek: http://leteckaposta.cz/869379549
Děkuji, předem.
Mám problémy ze steamem ..Dával , jsem si už dávno starej update, jelo to v pohodě ... Ale, ted mi to pořád hází chybu, kterou to nikdy neházelo .. Zkoušel, jsem vše přeinstalovat, ale nic nepomohlo, takže pokud někdo ví, prosím o radu ...
Obrázek: http://leteckaposta.cz/869379549
Děkuji, předem.
- Fajkerr
- Amatér
Steam-Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam-Problém
Ahoj podle Screenu soudim že si dělal DownGrade --> Přeinstaluj CS --> DownGrade NEDĚLEJ NEFUNGUJE
podrobnosti jak dosáhnou klidného chodu hry nalezneš zde --> viewtopic.php?f=8&t=29482
podrobnosti jak dosáhnou klidného chodu hry nalezneš zde --> viewtopic.php?f=8&t=29482
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
choď do Steamapps/common/ a tam vymáž zložku HALF-LIFE a preinštaluj CS1.6 a pokračuj podľa tohto postupu new/#viewtopic.php?f=8&t=29482
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
A hodí, mi to ten starý Update ?.. Protože, z novým mám velké potíže.
- Fajkerr
- Amatér
budeš mít nový update, většině hráčů DownGrade nefunguje ale i tak jsou hráči kterým ještě pořád jde
víše ode mě a olsavita máš hozený odkaz je tam postup aby hral byla stejně plinulá jako na DG
víše ode mě a olsavita máš hozený odkaz je tam postup aby hral byla stejně plinulá jako na DG
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Robilo my podobné veci a popital som si zlozku Half-life od toho komu to ide a od vdety s tym nemám žiadny problém
-
Reasonik - Pokročilý
• Stránka 1 z 1