• Stránka 1 z 1
Otázka na Noblemara
Prečo ma všetci tak rýchlo zabíjajú?

Nie teraz Vážne.. po skoro roku a pol som si zahral Furiena, spravili ste to s Diazom šikovne ale trebars Fun kolo je nahodené na aký počet za mapu? Lebo sa mi stalo trebars (hrávam len na Furien 1) že za jednu výmenu boli 4 Fun kolá zo 6 čož dosť naštve lebo vo Fun kole sa CTčka narvú na také miesta kde ich nemáš ako dať s Furienom na 2 krát...
Po druhé nechceli by ste ubrať tým HE granátom na hráčov bez VIP-ka na uberanie 45 hp? Priznám sa zneužil som to aj ja párkrát že som hodil na jedno miesto 1 a a druhý kúpený granát a skočili mi tam trebars 3 bez VIP hráči ktorých to vlastne hneď odpálilo...
Dík a aj tak si lama

Nie teraz Vážne.. po skoro roku a pol som si zahral Furiena, spravili ste to s Diazom šikovne ale trebars Fun kolo je nahodené na aký počet za mapu? Lebo sa mi stalo trebars (hrávam len na Furien 1) že za jednu výmenu boli 4 Fun kolá zo 6 čož dosť naštve lebo vo Fun kole sa CTčka narvú na také miesta kde ich nemáš ako dať s Furienom na 2 krát...
Po druhé nechceli by ste ubrať tým HE granátom na hráčov bez VIP-ka na uberanie 45 hp? Priznám sa zneužil som to aj ja párkrát že som hodil na jedno miesto 1 a a druhý kúpený granát a skočili mi tam trebars 3 bez VIP hráči ktorých to vlastne hneď odpálilo...
Dík a aj tak si lama

-
benni - Zkušený
Otázka na Noblemara
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otázka na Noblemara
Ahoj. Dmg he je tak schvalne. Fun se bude rušit právě kvůli hráčům a jejich kempeni.
-
noblemar - Spamerův sluha
To by bolo super keby ste to zrusili ved nemam co robyt iba hazat hracov naForko
Neide o to jak inkasuješ,
tu ide o to,
koľko rán unesieš,
a stále sa zdvihneš,
koľko rán dokážeš prijať a nezastavia ťa,
iba tak sa VÍŤAZÍ.
tu ide o to,
koľko rán unesieš,
a stále sa zdvihneš,
koľko rán dokážeš prijať a nezastavia ťa,
iba tak sa VÍŤAZÍ.
-
Mo0ntik - Pokročilý
Schválne preto aby to bolo pre neVIP ťažšie?
Iba pomôže keď mi to vysvetlíš... Myslím tie Granáty a koľko teda uberajú? 50HP?
A ako to Fun kolo nieje zlý nápad, len s tým kempením nič nespravíš hlavne na mapách kde je miesto na jediný vchod.

A ako to Fun kolo nieje zlý nápad, len s tým kempením nič nespravíš hlavne na mapách kde je miesto na jediný vchod.
-
benni - Zkušený
Uskoc a vezme ti 20 stůj a vezme ti i přes 50.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1