• Stránka 1 z 1
Rozlíšenie
Zdravím,
pri nastavovaní rozlíšenia som omylom klikol na rozlisenie okolo 320 x 240, cs mi hodilo teda len take male nedokoncene okienko. Viem sa ale dostat tlacitkom do konzoly, skusal som dat priklad quit, sice nic nevidim ale ide. Potreboval by som vediet prikaz ako si upravit to rozlisenie, vedel by mi niekto s tym pomoct? Dakujem.
pri nastavovaní rozlíšenia som omylom klikol na rozlisenie okolo 320 x 240, cs mi hodilo teda len take male nedokoncene okienko. Viem sa ale dostat tlacitkom do konzoly, skusal som dat priklad quit, sice nic nevidim ale ide. Potreboval by som vediet prikaz ako si upravit to rozlisenie, vedel by mi niekto s tym pomoct? Dakujem.
- Masakerko
- Kolemjdoucí
Rozlíšenie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rozlíšenie
Ahoj, můj kamarád měl stejný problém, nebo spíše podobný. Dával si jiné rozlišení, protože chtěl vědět jak by to vypadalo a ups, a vše bylo zvětšené a nic neviděl...
Takže, pokud máš Windows 7, tak dej na plochu pravím tlačítkem a tam "Rozlišení Obrazovky" a změň ho na menší, poté by se ti mělo zobrazit čudlíky a tím pádem změníš si nastavení rozlišení, pak to jednoduše stejnými kroky vrátíš zpět do výchozího nastavení rozlišení tvé obrazovky.
Snad jsem ti pomohl.
S pozdravem Sigmor
Takže, pokud máš Windows 7, tak dej na plochu pravím tlačítkem a tam "Rozlišení Obrazovky" a změň ho na menší, poté by se ti mělo zobrazit čudlíky a tím pádem změníš si nastavení rozlišení, pak to jednoduše stejnými kroky vrátíš zpět do výchozího nastavení rozlišení tvé obrazovky.
Snad jsem ti pomohl.
S pozdravem Sigmor
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Ak si Steam hráč spusti steam,klikni na Library, pravým tlačítkom klikni na Counter Strike -> Properties -> v záložke General klikni na Set Launch Options a do kolonky napíšeš -w 1024 -h 768
Ak si Nonsteam hráč,klikni pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyber vlastnosti,a prepíš ciel "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe" na "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-gl -width 1024 -height 768"
Ak si Nonsteam hráč,klikni pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyber vlastnosti,a prepíš ciel "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe" na "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-gl -width 1024 -height 768"
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Sigmor píše:Ahoj, můj kamarád měl stejný problém, nebo spíše podobný. Dával si jiné rozlišení, protože chtěl vědět jak by to vypadalo a ups, a vše bylo zvětšené a nic neviděl...
Snad jsem ti pomohl.
S pozdravem Sigmor
Stale je to male aj ked tam otvorim options nedokazem s tym hybat :/
- Masakerko
- Kolemjdoucí
1olsavitto píše:Ak si Steam hráč spusti steam,klikni na Library, pravým tlačítkom klikni na Counter Strike -> Properties -> v záložke General klikni na Set Launch Options a do kolonky napíšeš -w 1024 -h 768
som steam hrac, dal som to do tej kolonky no nic to nerobi... :/
- Masakerko
- Kolemjdoucí
Ahoj chod podla tohto.
Steam/Library/Counter Strike ( klikni nanho pravim tlačidlom na myši )/Properties/Set Launch options
Vyskoči ti tabluka a tam vlož toto: -w 1024 -h 768 a daj okey close a napoj sa do hry.
Steam/Library/Counter Strike ( klikni nanho pravim tlačidlom na myši )/Properties/Set Launch options
Vyskoči ti tabluka a tam vlož toto: -w 1024 -h 768 a daj okey close a napoj sa do hry.
CS Support
-
jns - Mistr
dakujem ja som tam na zaciatok predtym nedal pomlcku tam bola chyba, je to vyriesene dakujem 

- Masakerko
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1