• Stránka 1 z 1
Problém s grafickým ovladačem
Ahoj včera jsem zapl hru skyrim, ale divně mi tam blikali textury a zjistil jsem že musím stahnout novou verzi ovladače grafiky, vše fungovalo v pohodě bez problému hra fungovalo mnohem líp než před tím, ale potom co jsem vypnul notebook a později ho zase zapl změnilo se rozlišeni obrazovky, tak že si to zase změním, ale do ovládacího panelu Nvidia jsem se nemohl dostat. Hlasí chybu: Nastavení dispeleje NVIDIA nejsou dostupná a pod tím "Nyní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU".
Ve správci zařízení jsem našel akorát toto: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Hledal jsem všude možně, zkoušel jiné ovladače, dokonce i update biosu a pořád nic.
Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 240M
Poradil by někdo prosím ?
Ve správci zařízení jsem našel akorát toto: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Hledal jsem všude možně, zkoušel jiné ovladače, dokonce i update biosu a pořád nic.
Grafická karta: NVIDIA GeForce GT 240M
Poradil by někdo prosím ?
-
Ronso20 - Kolemjdoucí
Problém s grafickým ovladačem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s grafickým ovladačem
Zdravím.
Pred týždňom som riešil podobný problém. Aktualizoval som ovládače grafickej karty ručne a v polovici inštalácie mi naskočila "modrá smrť". Reštartoval som PC a tiež som sa nemohol dostať do nastavenia grafickej karty (avšak mne nešlo zmeniť ani rozlíšenie obrazovky). Vyriešil som to takto:
Štart-Vyhľadávanie-Správca zariadení-Display adapters-Môj ovládač(ATI Mobility...)-Vlastnosti-Ovládač-Aktualizovať ovládač.
Mne to ten problém vyriešilo, drivery našiel a nainštaloval za mňa Windows.
Pred týždňom som riešil podobný problém. Aktualizoval som ovládače grafickej karty ručne a v polovici inštalácie mi naskočila "modrá smrť". Reštartoval som PC a tiež som sa nemohol dostať do nastavenia grafickej karty (avšak mne nešlo zmeniť ani rozlíšenie obrazovky). Vyriešil som to takto:
Štart-Vyhľadávanie-Správca zariadení-Display adapters-Môj ovládač(ATI Mobility...)-Vlastnosti-Ovládač-Aktualizovať ovládač.

-
BlackJack - Mistr
To je notebook. Ty ovladače jsi stahoval odkud? To ta hra fungovala a najednou něco napsalo, že musíš stáhnout nové?
-
Xarz - Pokročilý
BlackJack píše:Zdravím.
Zkoušel a nepomohlo
-
Ronso20 - Kolemjdoucí
Xarz píše:To je notebook. Ty ovladače jsi stahoval odkud? To ta hra fungovala a najednou něco napsalo, že musíš stáhnout nové?
Notebook, stahoval jsem je zde: http://www.nvidia.co.uk/page/home.html a ta hra mi to nenapsala, přečetl jsem to na forum.
-
Ronso20 - Kolemjdoucí
Aha, přečetl sis to. Tak nainstaluj ovladače ze stránek výrobce toho notebooku.
-
Xarz - Pokročilý
http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-314.07-whql-driver-uk.html
tuhle mi to našlo, nainstaloval, dal reset a pořád nic.
tuhle mi to našlo, nainstaloval, dal reset a pořád nic.
-
Ronso20 - Kolemjdoucí
Tak nainstaluj ovladače ze stránek výrobce toho notebooku.
-
Xarz - Pokročilý
NVIDIA Display Driver for Windows 7 (32-bit) - IdeaPad Y550, Y65
-
Xarz - Pokročilý
Ok tenhle co si ted napsal jsem stáhl, jen 64bit
vše funguje, ale hra zase zlobila s texturama, tak jsem stahl tak 8 měsíců starý ovladač a vše funguje jak má i hra mi jde v pohodě. Díky všem za pomoc

-
Ronso20 - Kolemjdoucí
Vyřešeno Lock
-
balinka - Amatér
• Stránka 1 z 1