• Stránka 1 z 1
Lagy při načítání:
Zdravím, dnes jsem se chtěl připojit na server Furien #4 kde mám EVIP nedělá mi to poprvé dělalo mi to i dřívě přibližně 95% připojení na server se mi csko extrémně lagne a pak musím csko restartovat na tvrdo přes CTR + ALT + DELETE kupodivu jsem si všiml že mi to dělá jen na mapě dust9000 nebo tak něják se ta mapa jmenuje nevíte co s tím ?
- crada888
- Amatér
Lagy při načítání:
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy při načítání:
dust9000
de_dust2009 ?
Na mém starém PC se mi něco podobného taky stávalo, vždycky jsem reinstaloval CS a poté to zase chvíli šlapalo, ale nikdy jsem se toho problému natrvalo nezbavil.

Na mém starém PC se mi něco podobného taky stávalo, vždycky jsem reinstaloval CS a poté to zase chvíli šlapalo, ale nikdy jsem se toho problému natrvalo nezbavil.
TS, STEAM: Quikc.
Admin od 23.12.2013
Admin od 23.12.2013
-
Quikc - Amatér
Takováhle chyba může nastat v několika případech
1.Pomalé internetové připojení (v tom případě doporučuju změnit poskytovatele služeb)
2.V PC to může být procesorem nebo grafikou (v tomto případě lepší PC nebo vyměnit základovou desku)
3. Lagovaní serveru --> občas se stane že se server lagne a ty se zrovna napojuješ do hry a tak se ti sekne celé CSko, ale že by to bylo pokaždý to pochybuju
Víc ti asi neporadim
1.Pomalé internetové připojení (v tom případě doporučuju změnit poskytovatele služeb)
2.V PC to může být procesorem nebo grafikou (v tomto případě lepší PC nebo vyměnit základovou desku)
3. Lagovaní serveru --> občas se stane že se server lagne a ty se zrovna napojuješ do hry a tak se ti sekne celé CSko, ale že by to bylo pokaždý to pochybuju
Víc ti asi neporadim
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Choď do cstrike/mapsa vymaž si všetky mapky ktoré tam máš.Keď ti to nepôjde,tak mrkni na toto new/#viewtopic.php?f=8&t=31447 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Vymaž tu mapu a keď sa budeš pripojovať na server tak si ju nechaj stiahnuť asi ti to potom pojde 

-
Reasonik - Pokročilý
Nepíšte 100x krát to iste po sebe ĎAKUJEM
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
To se mi taky stávalo zkus si stáhnout jiné csko
Mně to taky pomohlo 
Mňam !

Mňam !

-
MnaM - Zkušený
Vymazať mapu z cstrike, nechať si ju znova stiahnuť / vymazať mapu z cstrike a stiahnuť z netu a dať do zložky cstrike
-
RomcoNinus - Amatér
Hale zkus si přeinstalovat Cs to mě dost pomohlo.
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=508]
-
Nelson - Pokročilý
Nelson píše:Hale zkus si přeinstalovat Cs to mě dost pomohlo.
Tak ti asi nevieš nič napísať okrem toho "skús Preinštalovať CSko" ježiš radšej nepíš ako má biť v každom topiku kde dáš komentár skús reinštalovať CSko

-
UnDerWorld - Amatér
• Stránka 1 z 1