• Stránka 1 z 1
steam
Zdravím, tak po dlhej dobe som si mohol vytiahnuť MAC a dať doň STEAM všetko OK... Nainštaloval som cs všetko OK..
Zapnem cs po bokoch 2 čierné pasy 1 problém :/
Zapnem cs nainštalovalo mi server mapy atď.. zapnem všetko OK ale akonáhle som si zapojil myšku tak sa mi s nou nedalo pohnúť max pol cm do prava a do ľava a potom má to hodí naspäť :/ 2probléém...
Kto mi toto vyrieši má u mňa velké plus DIK moc..
Zapnem cs po bokoch 2 čierné pasy 1 problém :/
Zapnem cs nainštalovalo mi server mapy atď.. zapnem všetko OK ale akonáhle som si zapojil myšku tak sa mi s nou nedalo pohnúť max pol cm do prava a do ľava a potom má to hodí naspäť :/ 2probléém...
Kto mi toto vyrieši má u mňa velké plus DIK moc..

-
DoXx - Pokročilý
Re: steam
1)Zájdeme do Library/Counter Strike 1.6/Properties/General/Set Launch Options vybehne nám okienko,a do neho napíšeme toto: -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
2) Napíš mi sem tvoje rozlíšenie obrazovky ..klikneš na plochu pravým a tam si to zistíš
2) Napíš mi sem tvoje rozlíšenie obrazovky ..klikneš na plochu pravým a tam si to zistíš
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ak chceš aby keď dáš dole aby išlo dole tak urob toto: Choď do cska -> Options -> Mouse -> A daj preč "Reverse Mouse"
CS Mapper
CS Admin - All Zombie
CS Admin - All Zombie
-
gravity1236 - Zkušený
RoflRay píše:Olsavitto ty si uplny pan , ty vies vse
na mňa nemá nikto

BTW. Daj si to na OpenGl a Normal a napíš mi sem tvoje rozlíšenie na pc
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN