• Stránka 1 z 1
Problém při downgrade
Přeji krásný den,
dle návodu, jenž je zde na gamesites.cz jsem downgradoval Counter-strike 1.6, vypnul aktualizace atp., jenže, když dám hrát, pak mi vyskočí hláska: failed with error 5: No CS online with App 1841 Ver 10

Kamarád to dělal úplně stejně a jde mu to, takže pokud nikdo ví, byl bych za radu moc rád.
Googloval jsem, ale bohužel jsem nic fungujícího nenašel. Děkuji moc, přeji znovu příjemný den a hezké vánoční svátky, Honzis.
dle návodu, jenž je zde na gamesites.cz jsem downgradoval Counter-strike 1.6, vypnul aktualizace atp., jenže, když dám hrát, pak mi vyskočí hláska: failed with error 5: No CS online with App 1841 Ver 10

Kamarád to dělal úplně stejně a jde mu to, takže pokud nikdo ví, byl bych za radu moc rád.
Googloval jsem, ale bohužel jsem nic fungujícího nenašel. Děkuji moc, přeji znovu příjemný den a hezké vánoční svátky, Honzis.
-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
Problém při downgrade
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém při downgrade
Ještě dodám, systém mám Windows 8.1
-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
Ahoj,
přesně si nepamatuji jestli jsem tím řešil tento problém nebo nějaký jiný, tak to zkus a uvidíš. Steam/knihovna/Counter strike(pravé kliknuti)/vlastnosti/místní soubory/otevřít integritu mezipaměti hry
Dej vědět jestli to pomohlo.
přesně si nepamatuji jestli jsem tím řešil tento problém nebo nějaký jiný, tak to zkus a uvidíš. Steam/knihovna/Counter strike(pravé kliknuti)/vlastnosti/místní soubory/otevřít integritu mezipaměti hry
Dej vědět jestli to pomohlo.
TS, STEAM: Quikc.
Admin od 23.12.2013
Admin od 23.12.2013
-
Quikc - Amatér
Jenže tohle zapříčiní Downgradu né?
... Já to zkusím, ale myslím, že sice mi půjde CS, ale nebudu to mít Downgradenuté. Dám vědět. 

-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
Ano, tak jsem měl pravdu, ono to stáhne aktualizaci CSka, tzn. sice jde, ale není downgradované na verzi z roku 2009. Nicméně děkuji za pomoc ! 
Neví někdo jak to Downgradnout a obejít se bez tohoto erroru? :/

Neví někdo jak to Downgradnout a obejít se bez tohoto erroru? :/
-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
Už sa snažím pomôcť na TS.
-
Wellcome69 - Kolemjdoucí
Děkuji za pomoc a snahu, Welcome, ale bohužel jsme na to nepřišli. Nevěděl by někdo? 

-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
Skus toto new/#viewtopic.php?f=8&t=31447 , aj ja som davnejsie downgradoval, ale vzdy mi vypisalo error, ale po tomto mi ide bez problemov 

-
lcboss - Profesionál
Heleď, tam je problém, že to vlastně doopravdy nedowngradene, jen to změní nějaké hodnoty...
-
HonzisCZ - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1