Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zamykanie tem

Příspěvekod DNA » 13 pro 2013, 18:25

Zdravim,

chcel som sa opytat ci by bolo mozne aspon v tejto sekcii nechat otvorene temy dlhsie... Napriklad dnes uzivatel THEBM mal problem s prihlasenim do systemu. Temu vytvoril o 14:00 s tým, ze sa radil s adminom Olsavito (URCITE nechcem narazat na admina, snazil sa mu poradit co je samozrejme v poriadku), ale vysledna rada preinstaluj Win nemusi byt prave to najlepsie riesenie. O 15:00 tema zamknuta. Mozno ma niekto radu, ktora mu vazne pomoze (napr. obnovit PC z bodu obnovenia, co obvykle funguje), ale uz to nestihne napisat pretoze zamknute. Nedalo by sa nechat taketo temy napr. 24 hod otvorene a potom zamykat??? Samozrejme vyriesene temy zamknut hned...

Dik DNA
DNA
Amatér
Amatér

Zamykanie tem

od Rumcajz » 13 pro 2013, 18:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zamykanie tem

Příspěvekod jns » 13 pro 2013, 18:36

Mame povedane od kapitana že tému mame zamykat ked tam su dostatečne rady...ano olsavitto mu dal radu nech si preinštaluje win a poradil spravne ina možnost nebola tak aspon nepodcenuj prácu Supportvo.Robíme to pre vás. ;)
CS Support
jns
Mistr
Mistr

Příspěvekod DNA » 13 pro 2013, 18:38

Urcite som nechcel niekoho znevazit. Samozrejme Olsavito mu poradil. Nemam nic proti nikomu. Len hovorim, ze to nemusi byt jedina rada, ktora mu pomoze a niekomu sa to mohlo stat a vyriesit to menej invazivnym sposobom ako reinstall WIN. hovorim mne obvykle pomoze bod obnovenia. Mohol skusit. Jasne, ze to mate nariadene z vyssich miest, je to navrh. Tu to nikomu neublizuje keby to bolo 24 hod otvorene. Niekto moze inak pomoct.
DNA
Amatér
Amatér

Příspěvekod jns » 13 pro 2013, 18:41

Ano može pomoct ale vieš ked mame to nariadene že tam su dostačujúce rady tak lock.Rady tam boli lock bol.Ano može sa aj nechat tema dlhšie ale to je už len na danom Supportovy či to nechá alebo to zamkne.
CS Support
jns
Mistr
Mistr

Příspěvekod DNA » 13 pro 2013, 18:45

OK tak inak :-)... Nemohli by ste vy (admini, supportovia a neviem kto vsetko :-)) navrhnut tam tým vyssie ci by sa nedalo v tejto teme nechat otvorene dlhsie a nasledne zamykat hromadne? NEchcem vam v ziadnom pripade do toho kecat, su to len konstruktivne rady, ktore mozu zas pomoct inym. Ale aj tak vdaka za cas jns. Mozes inak zamkunut :-)... Uz sme vyriesili a ja som povedal co som mal na srdci a snad sa to niekam pohne. A ak nie, tak to bude po starom :-)...

Pekny vecer
DNA
Amatér
Amatér

Příspěvekod 1olsavitto » 13 pro 2013, 20:07

Nazdar,viem čo som tam napísal,a radu som mu dal správnu.Pretože to isté sa stalo mne asi pred 4mesiacami (nešlo sa mi prihlásiť aj keď som dával dobré heslo) skúšal som všetko.Na ďalší deň som preinštaloval Windows ...a wualááá problém bol vyriešený.Robíme všetko čo je v našich silách.A keďže sme CS SUPPORTI a nie PC SUPPORTI tak si môžeme ale nemusíme pomôcť ;) Keď som si istý že ta rada pomôže tak tému zamýkam.Keď nie som si istý že ta rada pomôže tak to nechávam otvorené.Takže vysvetlivku som ti dal ;) Lock
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody