Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Spect na JB

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2013, 11:34

Zdravim,

mam dotaz/navrh na tezsi vahy z JB ci adminy, kteri by mohli soucasnou situaci pozmenit nebo ke zmene aspon posunout. Jak si mozna nekteri vsimli, po resetu BL se na servery vratili nekteri stari cheateri, casto pod jinymi nicky, nebo se objevili cheateri novi.

Moznosti bezneho hrace, jak je natocit pri cinu a nasledne nahlasit nejsou zrovna user friendly. Problem je jasny, moznost jit do spectu je rezervovana pouze pro adminy. Chapu duvody GS, proc do spectu na JB nepoustet hrace, at uz je to ten, ze se dalo ze spectu bugnout k CT, nebo proste ten, ze hrac ve spectu blokuje misto pro potencionalniho hrace na serveru.

Kdyz chci nekoho usvedcit, mam v podstate 2 moznosti, z nichz obe maji k idealu daleko:

1) Odpojit se ze serveru pred zacatkem noveho kola, pripojit se, cimz stravim ve spectu jedno kolo, behem ktereho muzu neco tocit a s velkou davkou stesti se mi poradari odchytit neco zajimaveho. Na zacatku kola dalsiho me to automaticky hodi do hry. Kdyz chci tocit dale, musim cely proces opakovat. Efektivita nulova.

2) Upozornit na hrisnika admina. Ten, pokud je vubec na serveru na serveru, me muze vyslyset a na hrace se zameri, kazdy ale vi, ze admin ma na serveru vetsinou uplne jine starosti, nez nekolik kol hlidat jednoho potencionalniho cheatera.

Navrh: Myslim, ze by GS mohlo vice vyuzivat potencial hracu, kteri sami cheatery mezi sebou nechteji a dat jim moznost je efektivne natocit. Tim mam na mysli zpristupnit zase spect, jako to bylo drive. Nejsem programator, ale nezda se mi, ze by se ten bug k CT nedal odstranit nejakym pluginem ci necim podobnym. Nebo to nastavit tak, aby, pokud server neni plny, dovolit do spectu jit, aniz by musela panovat obava, ze spectujici hrac blokuje sloty pro jine hrace.

Diky za precteni, pripadne vyjadreni kompetentnich.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Spect na JB

od Rumcajz » 07 pro 2013, 11:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spect na JB

Příspěvekod Hoover » 07 pro 2013, 13:29 VIP

Nápad dobrý, ale uchytiť sa asi neuchytí. Ďalšia z možností je tiež taká, že sa nechaš zabiť a sleduješ cez first person, resp. tretiu osobu. Zabiješ sa na začiatku kola a máš to rovnako.

Každopádne mňa napadla iná myšlienka:
Išlo by niečo na štýl vote, ktorý bol zmazaný z dôvodu zneužívania. Hráči by spustili anketu, kde by určili problémového hráča a priestupok, ktorý učinil. Keď by bol dostatočný počet hlasov, podlala by sa správa nejakému adminovi na steam.
Jeden z nápadov, ale nemyslím si, že by môj príspevok mal nejakú váhu
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ovie » 07 pro 2013, 17:07 VIP

Čauko

Tak na JBs nejde jít klasicky do spectu od updatu serverů..
Taky jsem to ještě jako Akademik točil tak, že jsem se prostě na začátku kola nechal zabít nebo jsem se prostě zabil a točil jsem dál..
A reset BL je každý rok 1.1 tak teď by to nemělo cenu něco takového dělat ..
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Diesko » 07 pro 2013, 17:16

Nebo by GS mohli pro některé hráče co chytají cheatery, nějak dovolit jít do spectu, bez toho aby se každé kolo zabíjel. Myslím to tak, že pokud má hráč nahlášených už pár cheaterů, tak by se to nějak zařídilo aby na jeho SID šlo do spectu! Napsal by třeba HLSA, že už nahlásil třeba 5 cheaterů, tak jestli by se na jeho SID nedal ten spect povolit.

Ale ten nápad se asi moc neprosadí :( :D
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nerwi » 07 pro 2013, 19:45

Ahoj

To by byl dobrý nápad,že ti co natáčí ,,cheateri,, by mohli chodit do spectu,protože jak jsem se dnes přesvědčil u adminů tak jsou asi líní jít do spectů a někoho natočit a musíme to dělat my hráči.Já to robím tak,že když začíná nové kolo tak se připojím znovu na server no,ale pěkná blbost...
Nerwi
Drbna
Drbna

Příspěvekod Ovie » 07 pro 2013, 21:04 VIP

Čauko

Nerwi, admini nemusí být líní -> na serverech jsou další věci co hlídat, a nebo si admin přijde prostě zahrát..
Souhlasil bych s těmi hráči co by mohli do spectu a natáčet cheateri, protože po sresetu BL se to zase za ten první měsíc tam nahrne ...
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nevinna » 15 pro 2013, 09:18

Zeptám se, buď to bude napraveno nebo ne, uvidíte sami.

LOCK
U know my (nick)name .. Not my life story.
Nevinna
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery