• Stránka 1 z 1
Nejede mi mikrofon na JB!
Ahoj,
dnes jsem byl nucen provést update CSka na Steamu. Pak jsem se připojil na JB a zkusil jsem promluvit, ale nikdo mě neslyšel. CS jsem reinstaloval a zkusil opět na JB promluvit, ale nijak to nepomohlo, pořád mě nelze slyšet. Před updatem, kdy jsem měl downgradovanou verzi vše bylo v pořádku a všichni byli šťastní.
Jestli to tu už bylo, tak mi hoďte link please, zkoušel jsem hledat ale nic jsem neobjevil. Pomoc ocením, thankie a lot.
dnes jsem byl nucen provést update CSka na Steamu. Pak jsem se připojil na JB a zkusil jsem promluvit, ale nikdo mě neslyšel. CS jsem reinstaloval a zkusil opět na JB promluvit, ale nijak to nepomohlo, pořád mě nelze slyšet. Před updatem, kdy jsem měl downgradovanou verzi vše bylo v pořádku a všichni byli šťastní.
Jestli to tu už bylo, tak mi hoďte link please, zkoušel jsem hledat ale nic jsem neobjevil. Pomoc ocením, thankie a lot.

-
Thom - Zkušený
Nejede mi mikrofon na JB!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejede mi mikrofon na JB!
Skús to spraviť podľa tohto návodu new/#viewtopic.php?f=8&t=31447
Alebo sa pozri do Ovladacieho Panelu->Zvuky->Hlas ---a tam si zmeň ovladač
Alebo sa pozri do Ovladacieho Panelu->Zvuky->Hlas ---a tam si zmeň ovladač

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Zkoušel jsem tedy ještě jeden reinstal... A všechny ty příkazy atp. jsem zadal, ale pořád mě nikdo neslyší...
Ovladač na mikrák je aktuální...
Ovladač na mikrák je aktuální...

-
Thom - Zkušený
Tohle ti pomůže i kdyby se nachumelit mělo
Po updatu se vám složka Counter Striku přemístila na nové umístění. Např. C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
2. krok - Smažte složku Half-Life
3. krok - Stáhněte si toto - http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
(je to defaultní cs složka)

Po updatu se vám složka Counter Striku přemístila na nové umístění. Např. C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
1. krok - Zálohujte si potřebné věci, které nebudte chtít po této úpravě stahovat ze serverů
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
Myslím si že není blbý.. a po reinstalu se ti složka dá do stavu default.. (Možná se mýlím..
)
Každopádně jestli tě nemohou slyšet zkus první toto

Každopádně jestli tě nemohou slyšet zkus první toto

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
theANDY píše:Tohle ti pomůže i kdyby se nachumelit mělo![]()
![]()
áno,je to defaultná zložka,ale to sa berie ako "Downgrade" takže mu to nepôjde

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Andy - Downgrade (default folder) jsem zkoušel a už nejde, co jsem četl tak už ani nepůjde... 
Unicron - Zkoušel jsem to podle toho návodu teď, ale když si tam dám ty soubory do složky kde je hl.exe, tak když chci spustit CSko, tak se sekne a vypne se. Jakmile ty soubory smažu, tak se zapne úplně v pohodě.

Unicron - Zkoušel jsem to podle toho návodu teď, ale když si tam dám ty soubory do složky kde je hl.exe, tak když chci spustit CSko, tak se sekne a vypne se. Jakmile ty soubory smažu, tak se zapne úplně v pohodě.

-
Thom - Zkušený
Thom píše:Unicron - Zkoušel jsem to podle toho návodu teď, ale když si tam dám ty soubory do složky kde je hl.exe, tak když chci spustit CSko, tak se sekne a vypne se. Jakmile ty soubory smažu, tak se zapne úplně v pohodě.
Thom pretože zabudol tam dodať jeden bod a tým je, že sa musia tie súbory nastaviť "Jen pro čtení" a malo by ti to ísť. Opakujem malo by to ísť.
-
LaMaPlAyEr - Amatér
Tak si skus zmeniť v Ovladacom Panele->Zvuk->Hlas (ovladač na WEBOVU KAMERU) 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Ty hlasový moduly nefungovaly ani když jsem je zkoušel tam dát pouze pro čtení.
Pak jsem si zkoušel s tím hrát a všiml jsem si, že jsem měl nastavený jako výchozí StereoMix... měl jsem 2 výchozí zařízení, mikrofon a StereoMix, nevím jak je to možný...
Každopádně jsem zakázal Stereo a mikrofon mi teď už funguje...
I tak děkuji, že jste si našli čas a zkusili mi s tím pomoct, jsem rád že tu jsou lidi jako vy
Pak jsem si zkoušel s tím hrát a všiml jsem si, že jsem měl nastavený jako výchozí StereoMix... měl jsem 2 výchozí zařízení, mikrofon a StereoMix, nevím jak je to možný...
Každopádně jsem zakázal Stereo a mikrofon mi teď už funguje...

I tak děkuji, že jste si našli čas a zkusili mi s tím pomoct, jsem rád že tu jsou lidi jako vy

-
Thom - Zkušený
• Stránka 1 z 1