• Stránka 1 z 1
Hráč NewProject
Ahoj , předem bych chtěl podat takovou menší stížnost na hráče NewProject jelikož asi vcelku "spamuje" blbostmi každý topic je to asi s toho důvodu , že si dělá příspěvky aby si mohl požádat od Adminské práva. Když se podívete na topicy tak např. topic kde se řešil Team Speak tak ten majitel kterému to nešlo napsal Už to jde vše funguje , děkuji za všechny rady .
Tak on pod to napíše. A včem byl problém? neberte to jakože by nechtěl pomoc ať klidně pomůže ale ať zbytečně nepíše "zbytečnosti" .
Je to i ve více topicích . Důkaz že asi chce být asi adminem - zaregistroval se nedávno a skoro u všech topiců je jeho jméno .
PS: Vím že to někdo určitě bude považovat jako urážení . //Ne nechci ho urazit.. //

PS: Vím že to někdo určitě bude považovat jako urážení . //Ne nechci ho urazit.. //

-
MnaM - Zkušený
Hráč NewProject
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
zombiehns - Spamerův sluha
Re: Hráč NewProject
zombiehns píše:Zlá sekciabro.
Broˇ Tak řekni kde bych to měl napsat ?

-
MnaM - Zkušený
Já spamuji jo... Hm... Co jsem poslal kde zbytečně? Pořádně se podívej na moje příspěvky! něž něco napíšeš... A ve volné debatě jsem se zeptal jestli nejsou na STEAM nejake slevy... protože si chci nějakou doubrou hru koupit...
-
NewProject - Pokročilý
Pri náboroch to kontroluje a rieší HLSA
.
LOCK

LOCK

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
• Stránka 1 z 1