Brána firewall - Povolení sitě

Příspěvekod Kolomaza » 14 pro 2013, 16:01

Zdravím, dostal se mi do PC nějaký vir nebo něco tak a vypnulo mi to bránu firewall, tak jsem se jí pokoušel zapínat, ale samí problém samí error až se mi to povedlo, ale je zde chyba a to je že mi nejde internet, je zakázán tou bránou, ale já přes všechny návody nedokážu prostě najít to kde se to povoluje :D Dole ukazuje že sem připojen, skype, stem jedou, ale prohlížeč prostě ukazuje že nejsem připojen. Pokud by byla potřeba dám sem screen. Díky za rady. Mám Win 7.
Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
Kolomaza
Pokročilý
Pokročilý

Brána firewall - Povolení sitě

od Rumcajz » 14 pro 2013, 16:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brána firewall - Povolení sitě

Příspěvekod Kolomaza » 16 pro 2013, 20:13

Zjistil jsem, že brána firewall se pořád vypíná a vracejí se chyby ze zapnutím. Takže reinstall windows :D Můžete lock ps: 100% aktivita supp teamu :D:D
Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
Kolomaza
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod R4gn4r0K » 17 pro 2013, 09:16

Kolomaza píše:Zjistil jsem, že brána firewall se pořád vypíná a vracejí se chyby ze zapnutím. Takže reinstall windows :D Můžete lock ps: 100% aktivita supp teamu :D:D

si si isty, ze nejaky supp team este existuje ? :D
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Kolomaza » 18 pro 2013, 18:33

Ani ne, protože se tady na to jebe (y) Hlavně že řešej sračky
Kolomaza
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Vyriešené topicy