• Stránka 1 z 1
Brána firewall - Povolení sitě
Zdravím, dostal se mi do PC nějaký vir nebo něco tak a vypnulo mi to bránu firewall, tak jsem se jí pokoušel zapínat, ale samí problém samí error až se mi to povedlo, ale je zde chyba a to je že mi nejde internet, je zakázán tou bránou, ale já přes všechny návody nedokážu prostě najít to kde se to povoluje
Dole ukazuje že sem připojen, skype, stem jedou, ale prohlížeč prostě ukazuje že nejsem připojen. Pokud by byla potřeba dám sem screen. Díky za rady. Mám Win 7.

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
Brána firewall - Povolení sitě
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brána firewall - Povolení sitě
Zjistil jsem, že brána firewall se pořád vypíná a vracejí se chyby ze zapnutím. Takže reinstall windows
Můžete lock ps: 100% aktivita supp teamu
:D

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
Kolomaza píše:Zjistil jsem, že brána firewall se pořád vypíná a vracejí se chyby ze zapnutím. Takže reinstall windowsMůžete lock ps: 100% aktivita supp teamu
:D
si si isty, ze nejaky supp team este existuje ?

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ani ne, protože se tady na to jebe (y) Hlavně že řešej sračky
-
Kolomaza - Pokročilý
• Stránka 1 z 1