• Stránka 1 z 1
Furien 1
Zdravím vás , ja som SunNy , hráč na Furien 1 
Túto tému som už chcel dávno napísať .
Keď som začal hrať furien , si pamätám že som začínal ako lamka - žiadne itemy , knife skiny , a všelijaké výhody ako je Wallhang na Evip zdarma , nuž sa to zmenilo za tie roky
, a viem aký majú dotaz niektorý .... Furien bol pre mňa najlepším módom na GS.CZ , keď mám posúdiť roky rokúce čo som tu prežil na tom servery , tak začnem : 2 roky do zadu ... . hrával som to ako 15 ročný , no doposial som tam furt stretol osoby okolo 17 až 18 rokov boli to admini (doba sa mení to každý vieme ale čo ma najviac nahnevalo - keď zaviedli tie itemy ) za tie 2 roky sa všetko udialo veľmi rýchlo , nechápal som čo sa to deje , bol som s toho smutný , Keď mám napísať pravdu : tak napíšem na rovinu Oldfurien server na GS.CZ bol lepší ako teraz , teraz , keď sa pripojíte na server , nič iné len Cheaty , Kemp a Txtura , Admini nikde a ostatný si robia čo chcú (výnimka niektorý admini tam chodia s tým som spokojný (nebudem menovať ) ) , už to nieje hra ktorú sme hrali , už tu niesi Skilli čo tu boli ( výnimka nájdu sa
) , furt už len Runner a kemper , je to veľmi smutné , kde sa táto doba dostala ... 3 -ma slovami Generácia niečoho nového - niektorý by pósudili nwm čoho , a to je dosť šokujúce , že kde sa to dostávame , ale niektorý vedia je to Evolúcia ľudí sme to MY !!! a nezanedbávajme túto stránku ani tieto serveri to je odo mňa všetko . S pozdravom by SunNy 

Túto tému som už chcel dávno napísať .
Keď som začal hrať furien , si pamätám že som začínal ako lamka - žiadne itemy , knife skiny , a všelijaké výhody ako je Wallhang na Evip zdarma , nuž sa to zmenilo za tie roky

-
SunnyxXBladeXx - Kolemjdoucí
Re: Furien 1
Starí admini vyrastli a už na CSko nemaju čas. Ved predsa nebudes hrat CSko ked maš deti a prácu. No museli prísť nejakí noví. Lenže dnes sa to berie asi tak, že adminom môže byť každý. Spravý skúšky a na server už ani nepáchne.
PS: Furien som nikdy nehral ale je tak aj inde
PS: Furien som nikdy nehral ale je tak aj inde
-
WARNING - Mistr
V tom máš pravdu - áno to som zabudol pripomenúť , ale mne nešlo o adminov -to je vedlajšia vec , mne išlo a Furien server 

-
SunnyxXBladeXx - Kolemjdoucí

-------------------------------------------------------

-
dawo8 - Mistr
• Stránka 1 z 1