Zde můžete najít rady a návody k CSku.

spray logo

Příspěvekod nordic » 20 pro 2013, 18:18

pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim
nordic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

spray logo

od Rumcajz » 20 pro 2013, 18:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: spray logo

Příspěvekod Dwandy » 20 pro 2013, 18:21 VIP

nordic píše:pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim

no my jsme ti s tím fakt nic udělat nemohli ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod WARNING » 20 pro 2013, 18:24 VIP

nordic píše:pls mam dotaz a prozbu, myslim ze za to muzou zakladatele GS.. do dneska asi do 4h mi fungovalo moje spray logo ktery mam fakt rad a nejednou je to pryc uz ho nemam mysto miho loga je tam gamesites logo.. pls lidi reknete mi jeden duvod proc mi to nejde a nebo proc to dali pryc.. a jestli ten duvod neni ... prosiim dejte to spatky neboli do poradku --dekuji za vyslechnuti a cs zatim

OMFG ako môže niekto napisať místo s Y. To je uz fakt zlé...
Obrázek WARNING!!!
Obrázek [email protected]
WARNING
Mistr
Mistr

Příspěvekod 1olsavitto » 20 pro 2013, 19:19

Vlastné spray logá (.wad) sú nastavené tak že ak si ten (.wad) súbor vložíš do CS1.6,tak potom nesmieš ísť do Options (v hre) .Takže chyba je v tebe.
BTW. Sprejovať možeš len keď si VIP ;) lock
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody