• Stránka 1 z 1
Config
Dobrý den, různě na internetu ani zde na fóru jsem nic podobného nenašel, tak se ptám vás odborníků přes tyhle věci.
Určitě znáte to, když se připojíte na nějaký random server, který vám dá do configu a guyie různé jejich s prominutím sra*ky. No, mě to tam stáhlo jakousi tabulku. Když jsem ve Spectu, tak mám v levém horním rohu tabulku s reklamou na jejich server. Otáska na Vás...Jak dát tuto tabulku pryč, popř. jak tu tabulku překreslit na svou vlastní. Předem děkuji za odpověď která se mi snad dostane, pokud by to bylo potřeba, doložím screen, ale myslím že to snad každý pochopí.
Určitě znáte to, když se připojíte na nějaký random server, který vám dá do configu a guyie různé jejich s prominutím sra*ky. No, mě to tam stáhlo jakousi tabulku. Když jsem ve Spectu, tak mám v levém horním rohu tabulku s reklamou na jejich server. Otáska na Vás...Jak dát tuto tabulku pryč, popř. jak tu tabulku překreslit na svou vlastní. Předem děkuji za odpověď která se mi snad dostane, pokud by to bylo potřeba, doložím screen, ale myslím že to snad každý pochopí.
-
mrkvastach0ff - Kolemjdoucí
Re: Config
Vieš dodať screen?
100 percentne pomôže reinštal no skúsime aj dáke iné riešenie
100 percentne pomôže reinštal no skúsime aj dáke iné riešenie

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Ak hrávaš steam,tak ta reklama vybehuje aj mne (aj každému) lebo to je od spoločnosti Valve.
Ak hráš nonsteam,tak vymaž config,pripoj sa na nieaky server,daj si do configu veci ktoré potrebuješ,a zasrkrtni si "Len pre Citanie"
Ak hráš nonsteam,tak vymaž config,pripoj sa na nieaky server,daj si do configu veci ktoré potrebuješ,a zasrkrtni si "Len pre Citanie"
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
No jo, mohlo mě to napadnou i samo, zkusit tam dát zálohu configu
Díky za rady, reinstall nebyl potřeba, stačilo změnit cfg na "starý"...
Jinak, hraji na steamu a žádná reklama mi tam neběží ani nikdy neběžela...

Jinak, hraji na steamu a žádná reklama mi tam neběží ani nikdy neběžela...
-
mrkvastach0ff - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1