• Stránka 1 z 1
AMD Radeon rewards hry na predaj/výmenu
Zdravím,
Vopred sa ospravedlňujem, ak týmto topicom porušujem niektoré z pravidiel fóra, ak áno, tak ho prosím vymažte(tento topic, nie to pravidlo
).
Pred pár dňami mi prišli k novej grafike Radeon R9 270X kupóny na originálne hry, tie sú na výber zo stránky AMD. Kupóny sú ale platné len do konca tohto roka, a pre mňa sú tie hry už zbytočné, pretože pred 2 mesiacmi som dostal k Radeon HD 7850 tiež také isté hry. Mám kupóny ruby (4 hry z gold) a bronze reward.
Ruby reward(na výber 4 hry):
Thief
Saints Row IV (rezervované)
Hitman Absolution
Sleeping Dogs
Deus Ex: Human Revolution
Far Cry 3 Blood Dragon
Dirt 3
Bronze reward(1 hra na výber):
Sleeping Dogs
Far Cry 3 Blood Dragon
Dirt 3
Všetky z uvedených hier sa aktivujú na steame. Ak máte o nejakú z týchto hier záujem, tak mi napíšte správu alebo ma kontaktujte na Steame. Dám to veľmi lacno, možná je aj výmena za niečo iné na steame.
Prajem Vám ešte príjemný zvyšok vianočných sviatkov
.
Vopred sa ospravedlňujem, ak týmto topicom porušujem niektoré z pravidiel fóra, ak áno, tak ho prosím vymažte(tento topic, nie to pravidlo

Pred pár dňami mi prišli k novej grafike Radeon R9 270X kupóny na originálne hry, tie sú na výber zo stránky AMD. Kupóny sú ale platné len do konca tohto roka, a pre mňa sú tie hry už zbytočné, pretože pred 2 mesiacmi som dostal k Radeon HD 7850 tiež také isté hry. Mám kupóny ruby (4 hry z gold) a bronze reward.
Ruby reward(na výber 4 hry):
Thief
Saints Row IV (rezervované)
Hitman Absolution
Sleeping Dogs
Far Cry 3 Blood Dragon
Dirt 3
Bronze reward(1 hra na výber):
Sleeping Dogs
Far Cry 3 Blood Dragon
Dirt 3
Všetky z uvedených hier sa aktivujú na steame. Ak máte o nejakú z týchto hier záujem, tak mi napíšte správu alebo ma kontaktujte na Steame. Dám to veľmi lacno, možná je aj výmena za niečo iné na steame.
Prajem Vám ešte príjemný zvyšok vianočných sviatkov

https://steamcommunity.com/id/slamkissvk/
-
SlamkiS - Kolemjdoucí
AMD Radeon rewards hry na predaj/výmenu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AMD Radeon rewards hry na predaj/výmenu
cc, hitman absolution a far cry 3 blood dragon za kolko das? Platil by som cez paysafecard, alebo ako ty chces 

-
lcboss - Profesionál
Re: AMD Radeon rewards hry na predaj/výmenu
Taktéž bych měl zájem o druhého Far Cry 3 Blood Dragon, kolik je cena? Popř. Sem hoď skype, myslím, že se dohodneme 

-
Scorpy - Mistr
• Stránka 1 z 1