Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Zakázaný nick?

Příspěvekod ScoonS » 28 pro 2013, 03:23

Zdravím,
hraji si takhle v poklidu na JB1 a asi po hodině hraní jsem si dal nick, který používám asi měsíc na různých serverech. Nikdy nikomu nevadil a to jsem s ním hrál i na GS serverech.
Je to nick ۞ který lze najít v mapě znaků, ale pokud jste zdatnější na počítači, jde udělat i přes klávesové zkratky poměrně složitou kombinací kláves.
Takže hraji a admin Cracker mi napsal ať si změním nick, což jsem samozřejmě neudělal, protože můj nick nic neporušoval ( nikoho neurážel, nedělal reklamu, nic nepropagoval, nebyl rasistický, ... ) a v pravidlech nic o nicku/ech na serveru není, takže jsem neshledal sebemenší důvod ho měnit.
Asi po 15ti minutách tam přišel admin Wolf asi na popud admina Crackera, grabnul mě a promlouval ke mě. Řekl mi, ať si změním nick a když jsem se ptal na důvod, tak mi bylo sděleno, že to je zakázaný znak Counter Strike, což už je od pohledu totální kravina. Takové nicky v životě nešly ( kdo hraje CS 1.6 dýl, určitě to ví ) a nešly ani háčky a čárky v chatu - což teď jde - takže proč by Counter Strike povolilo po více jak 10ti letech zakázané znaky (?). Pokud někdo hraje CSS tak ví, že takové nicky tam jsou zcela normální a na serveru je skoro nemožné najít někoho, kdo má ,,normální nick". Když jsem následně administrátorovi Wolfovi napsal, že by se měla doplnit pravidla, tak mi řekl, že doplněná jsou a pokud si nick nezměním, dostanu ban.
Zdokumentováno to samozřejmě nemám, protože to nepodávám jako stížnost, spíš jako dotaz.

TAKŽE SE PTÁM: Je někde souhrn povolených a zakázaných znaků na Gamesites serverech? Je tento nick na zabanování - pokud ano, tak proč?
ScoonS
Amatér
Amatér

Zakázaný nick?

od Rumcajz » 28 pro 2013, 03:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zakázaný nick?

Příspěvekod WolfArasin » 28 pro 2013, 03:37

Odpovim ti rovnou je to pro tvy dobro a pro přehlednost hry :) určitě vidim jak na tebe simon vola hej ty s tim znakem :D nebo jak něco budeš řešit stylem ja (x milionu znaku co někteři lide v životě neviděli) atd ... pochop že ne každy si bude hledat hodinu něco v mapě znaku nebo se zabyvat jak tento znak napsat a nedejbože nazvat..
to tě maji hrači volat slovy hej ty ALT+6589745 nebo co? : slušně sem tě požadal o změnu nicku protože nebylo možno s tebou navazat jinej kontakt proto jsem tě grabnul do vzduchu aby jsi věděl že promlouvam k tobě zajimave že sis nakonec dal nick scoopy :)

tot odemne asi vše :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Cracker » 28 pro 2013, 03:43

přesně jak napsal Wolf, líp bych to nenapsal ;)
ADMIN
CS ALL JAILBREAKS
Cracker
Amatér
Amatér

Příspěvekod ScoonS » 28 pro 2013, 04:07

Počkej, počkej.. ubíral jsem si svoje dobro - kdyby mě to nějak tížilo, tak ten nick nemám. A přehlednost hry? Takže pro tebe je příjemnější, když tam je hráč s nickem ruz0v4 nu7r13 než hráč s ۞ - kterému můžeš říct ,,hvězdo, znaku, ..." ? Já to naopak bral jako plus pro přehlednost hry a ulehčení práce Simonovi. Ale jo, když je někomu proti srsti hvězdička, tak ať si tam vyluští n3jkul1nk4t3j51. :)
ScoonS
Amatér
Amatér

Příspěvekod ScoonS » 28 pro 2013, 06:06

WolfArasin píše:Odpovim ti rovnou je to pro tvy dobro a pro přehlednost hry :)

A důvod banu by byl obírá se o svoje dobro nebo znepřehledňuje hru? :lol:
ScoonS
Amatér
Amatér

Příspěvekod 21lukas03 » 28 pro 2013, 09:28

Ahoj,

dostal si vyjadrenie adminov :)
Tiež si myslím že čo sa týka JB tie nicky majú byť iné (priehľadnejšie) :) chodia tam simonovať niekedy aj DETI :D a potom sú samé nedorozumenia :)
A to tvoje: "Já to naopak bral jako plus pro přehlednost hry a ulehčení práce Simonovi."
NEPLATÍ, AK BY PODLA TVOJEJ logiky toto urobili všetci hráči na servery tak by bolo mnoho viac problémov.

LOCK.......
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
21lukas03
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody