• Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Soutěž o VIP
1olsavitto píše:Tak potom si stiahne ovladače na grafickú kartu
Ovladače jsou aktuální.
-
Bress - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Podle mě to bude tím, že se ti aktualizovala ta grafická karta.
Úplně odinstaluj grafiku a nainstaluj tam opět tu, co jsi měl předtím než se nainstalovala ta nová (u NVIDIA by se to mělo jmenovat nějak GeForce320.49Driver) <-- případně ti zazzipuju to co tu mám já kdyby jsi to u sebe nenašel (pokud más NVIDIU)
Pak si nahoď opět ten cfg co jsi měl předtím kdy ti to šlo vše v pořádku (než jsi ho začal přepisovat těma radama co ti tu psali)
Sám jsem zvědavej jak toto dopadne
Úplně odinstaluj grafiku a nainstaluj tam opět tu, co jsi měl předtím než se nainstalovala ta nová (u NVIDIA by se to mělo jmenovat nějak GeForce320.49Driver) <-- případně ti zazzipuju to co tu mám já kdyby jsi to u sebe nenašel (pokud más NVIDIU)
Pak si nahoď opět ten cfg co jsi měl předtím kdy ti to šlo vše v pořádku (než jsi ho začal přepisovat těma radama co ti tu psali)

(steam acc - gravity888)
-
y3aH - Zkušený
Víš jak se ti to nebude sekat?
Úplně jednoduše --> Odinstaluj csko a nebude se ti to vůbec lagovat
Jo menší rada pak mi dej steam

Ne dělám si srandu používáš knife configy pokud ano tak tím to bude.
Snížení pingu na klientské straně se provádí pomocí změny parametrů rate, cl_rate, cl_cmdrate, cl_updaterate. Podle rychlosti připojení se tyto parametry nastavují. Rychlost připojení si můžete změřit např. na http://www.dsl.cz/rychlost.php nebo http://bandwidthplace.com/speedtest.
Po změření rychlosti si v souboru config.cfg ve složce cstrike nebo kde máte nainstalované cs upravte hodnoty (podle rychlosti) na:
56kbit
rate 3000
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_rate 9999
112kbit
rate 6000
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 15
cl_rate 9999
384kbit
rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 25
cl_rate 15000
768kbit
rate 20000
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 35
cl_rate 20000
1MBit
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 23000
Toto jsou optimální hodnoty, je ale možné, že i tak budete mít pingy vysoké. Pak je ale chyba na straně serveru nebo poskytovatele připojení. A pamatujte, že ping neznamená lag.
Úplně jednoduše --> Odinstaluj csko a nebude se ti to vůbec lagovat

Jo menší rada pak mi dej steam

Snížení pingu na klientské straně se provádí pomocí změny parametrů rate, cl_rate, cl_cmdrate, cl_updaterate. Podle rychlosti připojení se tyto parametry nastavují. Rychlost připojení si můžete změřit např. na http://www.dsl.cz/rychlost.php nebo http://bandwidthplace.com/speedtest.
Po změření rychlosti si v souboru config.cfg ve složce cstrike nebo kde máte nainstalované cs upravte hodnoty (podle rychlosti) na:
56kbit
rate 3000
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_rate 9999
112kbit
rate 6000
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 15
cl_rate 9999
384kbit
rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 25
cl_rate 15000
768kbit
rate 20000
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 35
cl_rate 20000
1MBit
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 23000
Toto jsou optimální hodnoty, je ale možné, že i tak budete mít pingy vysoké. Pak je ale chyba na straně serveru nebo poskytovatele připojení. A pamatujte, že ping neznamená lag.
,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
Bress skus: Odinstalovat zbytečné věci
Odinstalovat zbytečné věci
Odinstalovat modý který nefungujou
Skus dát pryč modý a potom restartuj cs 1.6 a dej je zpět nebo je nedávej zpět
Skus si koupit nebo stáhnout nový CS 1.6
Tohle jsou všechny mé rady když tak když to bude fungovat můj nick ve hře: 4mm0*HITKiller
Nick na forum: HITKiller
Tohle jsou všechny mé rady když tak když to bude fungovat můj nick ve hře: 4mm0*HITKiller
[VIP] Zombie Chronic #2[/b]
Věrný hráč GS.CZ
[VIP] Call of duty #3
Věrný hráč GS.CZ
[VIP] Call of duty #3
-
SayDay - Pokročilý
Mozno len blbost do vetra, ale neinstaloval si nieco co by moho ovplyvnit tie lagy? Skus urobit "Bod obnovenia" do bodu, kedy vsetko fungovalo ako malo. Mozno pomoze.
-
DNA - Amatér
Nevím zda to někdo sem už psal, protože je toho tady mnoho.
Takže, skus si vypnout vertikální synchronizaci příkazem "gl_vsync 0" a pak i v grafické kartě nvidia.
Pokud nepomáhá, podívej se jestli nejsou dostupné nové aktualizace pro grafické ovladače přes program "Driver Genius Professional Edition", mě osobně velmi pomohl.
Pokud máš dostupné všechny aktualizace ovladačů, skus poprosit kamaráda nebo nějakého steam hráče o jeho config, nech si zněj smaže gs.cz VIP kody a další jeho důležité věci a vyzkoušej ho... (Měl sem problém dříve s myškou spomaleným crosem, vymazání configu nepomohlo, ale kamarádův steam config pomohl
) .
Pokud máš velký ping, podívej se doma po zařízeních, které máš připojené na tvé Wifi síti.. A vyzkoušej povypínat nepotřebné viz. Mobil, Notebook nebo Tablet (Teda pokud máš stolní PC, a máš i notebook) .
Nejspíše sem ti nepomohl, ale dříve sem měl stejný problém a pomohl mi ten config + vyhození pár zařízení z mé Wifi síti viz. Mobil a Tablet.
Takže, skus si vypnout vertikální synchronizaci příkazem "gl_vsync 0" a pak i v grafické kartě nvidia.
Pokud nepomáhá, podívej se jestli nejsou dostupné nové aktualizace pro grafické ovladače přes program "Driver Genius Professional Edition", mě osobně velmi pomohl.
Pokud máš dostupné všechny aktualizace ovladačů, skus poprosit kamaráda nebo nějakého steam hráče o jeho config, nech si zněj smaže gs.cz VIP kody a další jeho důležité věci a vyzkoušej ho... (Měl sem problém dříve s myškou spomaleným crosem, vymazání configu nepomohlo, ale kamarádův steam config pomohl

Pokud máš velký ping, podívej se doma po zařízeních, které máš připojené na tvé Wifi síti.. A vyzkoušej povypínat nepotřebné viz. Mobil, Notebook nebo Tablet (Teda pokud máš stolní PC, a máš i notebook) .
Nejspíše sem ti nepomohl, ale dříve sem měl stejný problém a pomohl mi ten config + vyhození pár zařízení z mé Wifi síti viz. Mobil a Tablet.
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
y3aH píše:Podle mě to bude tím, že se ti aktualizovala ta grafická karta.
Hotovo, a bez výsledku.
danieldrtina píše:Víš jak se ti to nebude sekat?
Úplně jednoduše --> Odinstaluj csko a nebude se ti to vůbec lagovat![]()
Jo menší rada pak mi dej steam![]()
Nepoužívám žádné speciální configy, navíc je vše teď čerstvě reinstalované. Tak že jsem akorát nastavil raty podle rychlosti. Už jsem to sice psal ale prosím žádné rady s configama, už to tu někdo psal nebo to znám tudiž jsou zbytečné.
HITKiller píše:Bress skus: Odinstalovat zbytečné věci
CS mám panensky čisté, je nainstalované čerstvě a nejsou v něm žádné "věci" které by mi nenainstaloval steam nebo server GS.cz
DNA píše:Mozno len blbost do vetra, ale neinstaloval si nieco co by moho ovplyvnit tie lagy? Skus urobit "Bod obnovenia" do bodu, kedy vsetko fungovalo ako malo. Mozno pomoze.
Nemůžu, mám reinstalovanej system, a zálohy nevedu.
Sigmor píše:Nevím zda to někdo sem už psal, protože je toho tady mnoho.
Pokud máš dostupné všechny aktualizace ovladačů, skus poprosit kamaráda nebo nějakého steam hráče o jeho config, nech si zněj smaže gs.cz VIP kody a další jeho důležité věci a vyzkoušej ho... (Měl sem problém dříve s myškou spomaleným crosem, vymazání configu nepomohlo, ale kamarádův steam config pomohl) .
vsync mam vypnutý, ovladače jsem testoval dnes dopoledne bezvýsledně. Configy jsou taky ozkoušené. Na WiFi sice mám TV, notebook a telefony ale ani po odpojení všech se nic nežměnilo.
-
Bress - Amatér
Daj si steam do ofline modu.
a dosiahneš o 20-30 fps viac... 
A ked ti nepomohli vyšiie uvedene rady... nečital som všetky prispevky ale to wifi...
Prestrihni "kable a vyhod." 
A neviem aky maš P či enamš nahodou z 2. svetovej vojny ako ja.
Potom je tu ešte 1 možnost pohrat sa s cfg a prikazy na zhoršenie grafiky, ak tak yb som ti to do pmky poslal.

A ked ti nepomohli vyšiie uvedene rady... nečital som všetky prispevky ale to wifi...

A neviem aky maš P či enamš nahodou z 2. svetovej vojny ako ja.

Potom je tu ešte 1 možnost pohrat sa s cfg a prikazy na zhoršenie grafiky, ak tak yb som ti to do pmky poslal.

-
letec29 - Spamerův sluha
Nájdi si ma na TS3 a vyriešíme to raz dva 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
56kbit
rate 3000
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_rate 9999
112kbit
rate 6000
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 15
cl_rate 9999
384kbit
rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 25
cl_rate 15000
768kbit
rate 20000
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 35
cl_rate 20000
1MBit
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 23000
56kbit
rate 3000
cl_cmdrate 15
cl_updaterate 10
cl_rate 9999
112kbit
rate 6000
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 15
cl_rate 9999
384kbit
rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 25
cl_rate 15000
768kbit
rate 20000
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 35
cl_rate 20000
1MBit
rate 23000
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 40
cl_rate 23000
,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
ešte 30x mu skopírujte vygooglené cudzie "rady", ktoré sú aj tak na 2 veci lebo keby som to mal podľa toho nastavené tak mám obrázkový mód
-
eckosk - Amatér
eckosk píše:ešte 30x mu skopírujte vygooglené cudzie "rady", ktoré sú aj tak na 2 veci lebo keby som to mal podľa toho nastavené tak mám obrázkový mód

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Skus OPTIONS , MOUSE , zaškrtni Mouse Filter
-